دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉 ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️ مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نەمنمیدونستم مثلا تاچندسال پیش زندە بود ولی انقدرررر کمرنگە کە چی بگمحتما راضی نیست از اینکە خوانن ...
زمان فوت مهسا امینی خیلی فعال بود تو پیجش خیلی پست و استوری میذاشت برو تو پیجش میبینی، ولی از اون موقع به بعد دیگه هیچ پست و استوری نذاشته، حتی کامنت های که براش میذارن رو هم جواب نمیده، شاید به خاطر همون شایعه فوتش پخش شده
دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉 ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️ مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉
نەمنمیدونستم مثلا تاچندسال پیش زندە بود ولی انقدرررر کمرنگە کە چی بگمحتما راضی نیست از اینکە خوانن ...
نه بابا چرا راضی نباشه خودش بخاطر خوانندگی از مرز فرار کرده رفته بعد انقلاب که خوانندگی ادامه بده ، دیگه در حد گوگوش هم ضایع ست با صدا و بدن لرزون هنوزم کنسرت میذاره هنرمند باید یکم به خودش ارزش قائلبشه