2777
2789
وواقعا زندس؟ چرا پس میگن مرده😐چرا باورم نمیشه تخه

کی گفته مرده خب؟من هیچ جا نشنیدم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

منم فک میکردم تو زمان هایده اینا فوت کرده ولی امسال تو اینستا دیدم‌ تولد ۸۰ سالگیش بود خیلی عجیبه که ...

نە‌من‌میدونستم مثلا تاچندسال پیش زندە بود ولی انقدرررر کمرنگە کە چی بگم

حتما راضی نیست از اینکە خوانندگی‌رو انتخاب کردە بودە

وگرنە گوگوشو میبینی....چقدر فرق دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نە‌من‌میدونستم مثلا تاچندسال پیش زندە بود ولی انقدرررر کمرنگە کە چی بگمحتما راضی نیست از اینکە خوانن ...

زمان فوت مهسا امینی خیلی فعال بود تو پیجش خیلی پست و استوری می‌ذاشت برو تو پیجش میبینی، ولی از اون موقع به بعد دیگه هیچ پست و استوری نذاشته، حتی کامنت های که براش میذارن رو هم جواب نمیده، شاید به خاطر همون شایعه فوتش پخش شده

چرا خیلیا گفتن حتی گوگل هم هست شایعەش

اووو اونکه چرته خیلی وقت پیش منم شنیده بودم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بخدا من الان میشنوم ک زنذسشوخی ک نمیکنی؟

ن دختر شوخی چی اخه 

نە‌من‌میدونستم مثلا تاچندسال پیش زندە بود ولی انقدرررر کمرنگە کە چی بگمحتما راضی نیست از اینکە خوانن ...

نه بابا چرا راضی نباشه خودش بخاطر خوانندگی از مرز فرار کرده رفته بعد انقلاب که خوانندگی ادامه بده ، دیگه در حد گوگوش هم ضایع ست با صدا و بدن لرزون هنوزم کنسرت میذاره هنرمند باید یکم به خودش ارزش قائل‌بشه 

نه بابا چرا راضی نباشه خودش بخاطر خوانندگی از مرز فرار کرده رفته بعد انقلاب که خوانندگی ادامه بده ، ...

آرە دقیقا گوگوش دیگە ارزش خودشو دارە میارە پایین

بخاطر پول بە مخاطب احترام نمیذارە بااین صدای لرزون میرە رو‌استیج هنوز