2777
2789
عنوان

پوشش تو دانشگاه

172 بازدید | 21 پست

چی باید بپوشیم؟؟ من تو پستا میبینم کت و شومیز تنشونه بعد سرچ که میکنم همه مانتوهای بلند و گشاد میاد بالا 

چی میشه پوشید آخر؟؟

ورودی امسالم اصلا نمیدونم چی بخرم روز اول چطوری برم :/ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس مناسب بپوش، مانتوی نه بلند نه کوتاه، نه گشادگشاد نه تنگ تنگ، همیشه راه متوسط ر برو.

به شخصیت خودت احترام بذار،لباس و نوع پوشش هرکس بیانگر شخصیت شخص هست.مامیریم دانشگاه که علم یادبگیریم 

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بنظرم بهتره روی باسن رو بگیره شلوار هم هر مدلی خواستی مام استایل بگ نیم بگ

عزیزم من باردارم نمیدونم چی بپوشم میشه راهنماییم کنی بنظرت شلوار پارچه ای بگیرم رنگ های مختلف مانتوم چی باشه

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

بنظرم بهتره روی باسن رو بگیره شلوار هم هر مدلی خواستی مام استایل بگ نیم بگ

عزیزم من باردارم نمیدونم چی بپوشم میشه راهنماییم کنی بنظرت شلوار پارچه ای بگیرم رنگ های مختلف مانتوم چی باشه

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

اگه دانشگاه آزاد میری حتما ِ حتما تا روی زانوت بیاد حالا نیاز نیست بلند تر و تا مچ پا ، ولی حتما تا روی زانو بیاد و جلو بسته‌. دانشگاه آزاد خیلی سخت میگیره. جلو باز نپوش ، کوتاه هم نپوش. 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.