2777
2789
عنوان

پوشش تو دانشگاه

234 بازدید | 24 پست

چی باید بپوشیم؟؟ من تو پستا میبینم کت و شومیز تنشونه بعد سرچ که میکنم همه مانتوهای بلند و گشاد میاد بالا 

چی میشه پوشید آخر؟؟

ورودی امسالم اصلا نمیدونم چی بخرم روز اول چطوری برم :/ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لباس مناسب بپوش، مانتوی نه بلند نه کوتاه، نه گشادگشاد نه تنگ تنگ، همیشه راه متوسط ر برو.

به شخصیت خودت احترام بذار،لباس و نوع پوشش هرکس بیانگر شخصیت شخص هست.مامیریم دانشگاه که علم یادبگیریم 

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بنظرم بهتره روی باسن رو بگیره شلوار هم هر مدلی خواستی مام استایل بگ نیم بگ

عزیزم من باردارم نمیدونم چی بپوشم میشه راهنماییم کنی بنظرت شلوار پارچه ای بگیرم رنگ های مختلف مانتوم چی باشه

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

بنظرم بهتره روی باسن رو بگیره شلوار هم هر مدلی خواستی مام استایل بگ نیم بگ

عزیزم من باردارم نمیدونم چی بپوشم میشه راهنماییم کنی بنظرت شلوار پارچه ای بگیرم رنگ های مختلف مانتوم چی باشه

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

اگه دانشگاه آزاد میری حتما ِ حتما تا روی زانوت بیاد حالا نیاز نیست بلند تر و تا مچ پا ، ولی حتما تا روی زانو بیاد و جلو بسته‌. دانشگاه آزاد خیلی سخت میگیره. جلو باز نپوش ، کوتاه هم نپوش. 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱