2777
2789
عنوان

عمم بشدت آدم کثیفیه

581 بازدید | 26 پست

من فقط به خاطر پدربزرگ مادربزرگم که پیرن میرم اونجا وگرنه اصلاً نمی‌رفتم هر وقتم یادم می‌افته چندشم میشه مثلاً . ظرف رو تو روشویی دستشویی می‌شوره یکی نیست بهش بگه زن خوب سینک ظرفشویی اونجاست همون جا بشور یا میاد با دستش ته ظرفو دست می‌کشه می‌خوره بعد دستشم نمی‌شوره یا یه بار هی میومد دستشو می‌کشید به کف پاشو می‌خاروند یا کمرشو می‌خاروند بعد هی دست می‌زد به صورت من حالا به جاهای دیگه دست بزنه عیب نداره ولی چرا صورت به شدت هم عصبی و قاطی داره یه بار هم تاپیک زدم گفتم خیلی با خودش حرف می‌زنه مثلاً یکی داره باهاش حرف می‌زنه یهو یه گوشه رو نگاه می‌کنه یه چیزی میگه من به خدا حس می‌کنم این آدم جن داره تسخیر شده انگار یا یه مشکل عصبی داره عصبی شدن بیش از حد داد و بیداد الکی رفتارهای مثل یک بیمار روانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مشکلشون از سلامت روانشون باشه

نمیدونم واقعا شاید افسرده اس 

خدا به همه کمک کنه و همه رو شفا بده 

واقعا سخته آدم به مرحله ای برسه که متوجه حرکاتش نباشه

خدا هیچکیو به این مرحله نرسونه و به همه کمک کنه 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
من اصلا چندشم میشه ببینمش ولی مادر بزرگم اصرار داره که احترام عمت خیلی نگه دارید با اینکه به شدت زبو ...

متاهله؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا