2777
2789

ینی تصور لینکه همسر آیندم اینطوری باشه هم ناممکنه برام

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعداد زیادی از خانم ها این مشکل رو دارن. از جمله خودم.

الهی به حق صاحب الزمان همسری چشم پاک و وفادار نصیبت بشه خواهرم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

به راحتی فکر میکنن مرده و حق داره به زن خودش قانع نباشه و تقصیرو میندازن گردن بقیه خانما

اینطوری که فقط سر خودشون رو کلاه میذارن. الان همه تقصیرا از شوهرشون ساقط بشه دیگه با چشم ناپاکیش کنار میان ؟

اینطوری که فقط سر خودشون رو کلاه میذارن. الان همه تقصیرا از شوهرشون ساقط بشه دیگه با چشم ناپاکیش کنا ...

وقتی میبینم کسی اینجوری میگه اعصابم خورد میشه ارزش خودشونو نمیدونن

من هروقت از این حرفا زدم سرم اومده و بعد که دچار شدم فهمیدم که بقیه چطور حلش کردن!!

بهش فکر نکن جدی میگم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!