2777
2789
پول الکی ای که میریزی تو جوب چقدم‌گرون بود اونسال من‌میخریدم ۱۳۰۰ خیللللی پولی بود . باید اصلاح سبک‌ ...

سلام، خب آمریکایی هست و در ضمن متخصصین زنان پیشنهاد اصلاح سبک رو به همه میگن.... اوابوست یک مکمله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شروع کردم 20 روزه. هر چی خدا بخواد

سلام، اوابوست رو برای کنترل تنبلی تخمدان و بالا بردن کیفیت تخمک تجویز میکنن که خیلی عالیه اما حداقل باید دو ماه بخوری....

راستی دکترتون کی هست؟؟؟

سلام، اوابوست رو برای کنترل تنبلی تخمدان و بالا بردن کیفیت تخمک تجویز میکنن که خیلی عالیه اما حداقل ...

من خودم دارم میخورم روزی ۴ تا 

چون مکمله و روش همینو نوشته . چون سنم بالاست واسه کیفیت تخمک میخورم

سلام، خب آمریکایی هست و در ضمن متخصصین زنان پیشنهاد اصلاح سبک رو به همه میگن.... اوابوست یک مکمله

تو تو اصلاح سبک‌تغذیه ت خوب میشه دیگه تمام ویتامینارو باید از تغدیه ت از پسته و بادوم میوه ت در بیاری 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
تو تو اصلاح سبک‌تغذیه ت خوب میشه دیگه تمام ویتامینارو باید از تغدیه ت از پسته و بادوم میوه ت در بیار ...

درسته اما ترکیبات اووبوست یکجاهمه رو با هم میده که تاثیر بعضیاش رو بیشتر میکنه مصرف با هم

من خودم دارم میخورم روزی ۴ تا چون مکمله و روش همینو نوشته . چون سنم بالاست واسه کیفیت تخمک میخورم

خیلی هم عالی ؛ اما سر آمد تمام این ها کنترل استرس هست ؛ استرس به شدت روی هورمون زنانه اثرات بدی داره....