2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت ربطی به موفقیت و پول نداره 

انقدر پولدار موذی دیدم نمیزاشتن پایینتر خودشون پیشرفت کنن فشاری میشن حتی ازشون شنیدم قشر ضعیف لیاقت ندارن خدا دوسشون نداره نباید پیشرفت کنن 

اصلا بعضیا از حسادت و رقابت زیاد موفق یا پولدار میشن 

همینکه خودت میدونی خیلی خوبه چون بعضی ها اصلا قبول ندارن

ن واقعا من اینجووریم حسودیم میشه به کوچک ترین چیزا حتی اگه خودم اون چیز رو داشته باشم بازم حسودیم میشه ولی بخیل نیستم مثلا بخوام خدا ازشون بگیره  یا کاش سر به تنشون نباشه اینطوری نیستم ولی یه مقدار حسادت رو میکنم میگم چرا من فلان چیز رو نداشتم  

حسادت یعنی اینکه بخوای اون نعمت از طرف مقابلت گرفته بشه حتی اگه بتو  داده نشه بیشتر ماها ممکنه آرزوها و حسرتهایی  داشته باشیم که دلمون میخواست  بهشون  برسیم ولی بنا بدلایلی نشده تو سنی که  هستی میتونی اهدافت رو بنویسی و  راههای رسیدن بهشون رو پیدا کنی زمان تعیین کنی وبرای رسیدن بهشون با توکل بخدا  برنامه ریزی و اقدام کنی اگرم نرسیدی لااقل تلاشتو رو کردی 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

نه بابا زنها صد برابر بدتر هستن کارهایی میکنن که عقل جن نمیرسه مردها فوقش سر کار زیر اب همو بزنن زنه ...

شوهرم میگه  ادمهای خوب و درست زیادی دیدم  بخاطر حسادت افراد بالاتر هیچوقت موفق نشدن 

بعضیا شیطانن بجای خدا شیطان میپرستن

نه بابا زنها صد برابر بدتر هستن کارهایی میکنن که عقل جن نمیرسه مردها فوقش سر کار زیر اب همو بزنن زنه ...

چند روز ی بلاگر زن خارج کشور پست گذاشته بود چرا دخترای خانواده معمولی میرن زن مردان ثروتمند میشن ی فشاری م میخورد 

ی اقا براش نوشته بود جورجیا نامزد رونالدو از یک خانواده فقیر بوده یا زن ترامپ از خانواده فقیر اروپایی 

اون خانم بلاگر تو کامنتا داشت خودشو جر میداد نه اونا خارجین مرد ایرانی نباید اینکارو کنه 

به شوهرم نشون داد گفت این اگه انقدر حسود و زیراب زن و ادم فروش نبود نمیتونست بره امریکا . رو سر چند نفر پا گذاشته خودش بره بالا

چند روز ی بلاگر زن خارج کشور پست گذاشته بود چرا دخترای خانواده معمولی میرن زن مردان ثروتمند میشن ی ف ...

قضاوت نکنید 

حرفش چرت بوده ولی نباید این صفتارو بچسبونیم 

__ 🦢🤍

بعد از چند سال کار کردن تو محیطی که مرد ها هم بودن فهمیدم مردها از زن ها حسودترن فقط سخت بروز میدن

کافیه از یکیشون بابت کارخوبشون تعریف کنی

اون یکی چنان اخمو تخم میکنه که نگو

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید