2777
2789
عنوان

اعصاب درستی ندارم بچمو میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 64 پست
خب دیشب با همسرم دعوام شد ولی اگه دعوا هم نکنیم همینه ولی آروم ترم اگه دعوا نکنیم

من میفهمم چی میگی گلم 

وقتی اعصابت نااروم باشه حالا چه از جانب همسر یا کس دیگه ذهنت خسته میشه وقتی هم بچه اذیت می‌کنه کاسه صبر آدم لبریز میشه

من این موقع ها به پسرم میگم مامان امروز حالم خوب نیست تو بشین تلویزیون نگاه کن یا نقاشی بکش

با میرم خونه مامانم که اعصابم یکم آروم تر بشه

یا میخوابونمش میرم تو حیاط می‌شینم یکم گریه میکنم آروم میشم یا اگر اعصابمو خورد کنه زنگ میزنم همسایم هماهنگ میکنم میرم خونه همسایم یکم حرف میزنم بچه هم بازی می‌کنه با بچش 

کار خونه رو ول کن 

ی غذا دو‌وعده ناهار شام بزار

ی سوزن قفلی وصل کن لباست خواستی بزنیش اول ی سوزن فرو کن تو دستت بعد بزنش😑ببین تحملشو داری هرروز سوزن بخوری یا ن

دیگ تا الان باید متوجه شده باشی که دکتر هم کمک کنندست برات

موفق باشی

مامان دوتا گل پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغلم دانشجوی ارشدم با کارِ خونه سرم به شدت شلوغه  دو تا پسر شیطون ۱۳ و ۹ ساله دارم یادم نمیاد زده باشمشون گناه داره بچه پناهش شمایی اونوقت پناهش بزنتش روی خودت کار کن از مشاور کمک بگیر ترکش کن به این فکر کن وقتی بزرگ شد زورت بش نمیرسه اونوقت اون شما رو می زنه

نه خودمو نمیزنم. بچه اعصابمو بهم میریزه

کسی که مشکل اعصاب داره ،هم خودشو میزنه هم  شوهرشو میزنه .بی اعصابی تعیین نمیکنه که کیو بزن ،همه رو میزنه ،خودشم میزنه

شما برا تخلیه خودت ،زورت به بچت میرسه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چند سالشه بچت ؟ پسره ؟

ماه دیگه ۵سالش میشه. پسر

کسی هم ندارم یکم بگیرتش من یکم واسه خودم باشم

از صبح تا شب بچه داری نهایت هفته ای دو سه بار میرم بیرون که ببرمش کلاس باز برگردم خونه

گآهی میرم تو اتاق قبلش یکم جیغ میزنم میرم اتاق ک نزنمش میاد پشت در انقد گریه میکنه که چرا رفتی باز م ...

نزنش عشقم .. داد هم نزن.. هروقت الکی گریه می کرد و اروم نمی شد بی سروصدا برو توو اتاق ۵دقیقه بعدش اروم میشه

به این فکر کن که هر چقدر بزنی هیچ تاثیری تو بهتر شدن رفتارش نداره بلکه بدترش میکنه.این کتکارم یادش م ...

اون لحظه فقط میخوام خودمو تخلیه کنم از دستش راحت بشم

بچه شیطونیه ولی خیلی بد نیست من حوصلشو ندارم

متاسفانه منم اینجوریم

خیلی بده

همیشه عذاب وجدان دارم. از بیرون یه مامان نمونم. میبرمش کلاس واسش وقت میزارم باهاش کاردستی درست میکنم ولی اگه عصبانی شدم میزنمش

خب کتکی که از روی حرص و عصبانیت باشه دنبال نتیجه و تاثیر خاصی تو بچه نیست،صرفا برای آروم شدن خود شخص ...

بله همینه گاهیم چون حرفمو گوش نمیکنه میزنمش. گریه که میکنه بدتر اعصابم بهم میریزه و یک ساعت بعد میرم میگم ببخشید دیگه نمیزنمت دوستدارم و این حرفا. بچمم بهم وابستست 

مامان خیلی بدیم و درست بشو هم نیستم

خیلی بدههمیشه عذاب وجدان دارم. از بیرون یه مامان نمونم. میبرمش کلاس واسش وقت میزارم باهاش کاردستی در ...

دخترم سه سالشه چند دقیقه پیش اینقدر رو سر و کله ام پرید داشت بازی می‌کرد منم خوابم میومد پاشو نیشگون گرفتم قرمز شده بعد چند دقیقه نشستم گریه کردم که چرا اینکارو کردم ولی فایده نداره هرسری باز تکرار میکنم😭😭😭😭

یه دختر دارم تا نداره
من میفهمم چی میگی گلم وقتی اعصابت نااروم باشه حالا چه از جانب همسر یا کس دیگه ذهنت خسته میشه وقتی هم ...

من مامانم ندارم که برم خونش .نه همسایه ای نه کسی تنهای تنهام

روحی همیشه با خودم تو جنگم

سر چیزای الکی هم دعوامون میشه جیغ و گریه ک میکنه عصبی میشم میزنمش