2777
2789
عنوان

مهمون سرزده

146 بازدید | 18 پست

بیشعوریه بی فرهنگیهههه

اگه ۱۰ دقیقه به رفتن خبر میدی خودتو اصلاحح کن رو شعورت کار کن

اگه دلت مهمونی میخواد و دیگه واست مهم نیست اون شرایط مهمون داشته باشه یا نه ، و فقط زنگ میزنی که میخوام بیام بدون اینکه ازش بپرسی ( شرایطشو داری امروز بیام یکم ببینمت ؟ ) بی فرهنگیههههه حتی اگه یکساعت قبلش خبر کنی بازم باید بپرسی ببینی طرف مقابلتم شرایط مهمون داره یا نهههه 

نه اینکه بگی من امروز میام اونجا 

واقعا شعور داشتن انقدر سخته ؟

اینکار اوج خودخواهیه و نشون دهنده بی فرهنگی طرفههه

عاشق خوابم 🦥💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا همیشه مهمون ۴صب ۳شب سرزده بی هواتشریف بیارههمیش درحال مهمون سرزده توبدترین ساعتهاباشی ک فروکش ...

😂😂😂

ن بابا هیشکی دیگه ساعت ۳ و ۴ صبح جایی نمیره

فوقش از ۱۰ صبح ب بعد 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خیلی بد خیلی بد درکت میکنم به خصوص رودربایستی هم داشته باشی

خیلی 

بعضیا بچه کوچیک شیطون دارن ، و واقعا نمیتونن تو حتی یه ساعت شرایط خونه رو درست کنن

اصن شاید خواستن برن بیرون

ما یکی تو فامیلمون بی خبر میومد و چند ساعتم مینشست، چون خونش نزدیک بود و خیلی احساس راحتی می‌کرد، یه روز در میون اینجا بود 

چند سال مراعات کردیم و سوختیم و ساختیم

تا بلاخره فهمیدیم باید رک باشیم با اینجور افراد 

و الان آداب رفت و آمدو فهمید 

بعد جالبه همین فرد ، اگه مثل خودش رفتار میکردیم بدش میومد😂

عاشق خوابم 🦥💜

راس میگی چ دلیلی داره طرف بگه ک دارم میام خونتون مهمون ک نبایدبگه ازقبل اون دیگ مهمون نیس صاب خونس� ...

🤣🤣🤣

برای منم پیش اومده ساعت 5 صبح زنگ خونه رو زدن اونم از شهری که 12 ساعت فاصله داره و کلی رودروایسی داشتیم

بچه ها خواب بودن،فرشا رو داده بودم قالیشویی، پرده ها خشک شویی😩

ولی زیاد سخت نگرفتم و رابطه رو قطع کردم🤣

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

🤣🤣🤣برای منم پیش اومده ساعت 5 صبح زنگ خونه رو زدن اونم از شهری که 12 ساعت فاصله داره و کلی رودروای ...

درستش هم همینه توخوب کاری کردی

ینی چی هروقت دوس داره برن نظم زندگی بقیه روبهم بزنن ک چی بشه 

خیلی بعضیا بچه کوچیک شیطون دارن ، و واقعا نمیتونن تو حتی یه ساعت شرایط خونه رو درست کنناصن شاید خواس ...

واااا خب دقیقا باید چند سری سر زده میرفتی تا آدم می شد به قول شما بچه کوچیک یا اصلا گاهی اوقات حوصله خودتم نداری چه برسه به مهمون یا دوست داری مهمون میاد خونت تمیز باشه تو هم اگر میبینی این کار همیشگی زیاد سخت نگیر اومد زیاد تحویلش نگیر یا اگر زنگ زد بگو داریم میریم بیرون یه چند بار اینطوری بگی متوجه میشه 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم