2777
2789

من دوتا نوجون دارم دختر و پسر 

پسرم به شدت قانع اهل پس انداز و ....

دخترم هررررروز وسیله ، کار و تفریح و لباس و ..  جدید می خواد 

به شددت دیگه کلافه شدم ! 

یک بار میگه ناخن بکارم یا ژیلس کنم 

موورنگ کنم 

فردا قرار با دوستاش بیرون و پیتزا و ...

کیف کفش شال و ...

چندین دست لباس نو و دست نخورده داره و هرربار جنگ که من چیزی برایرپوشیدن برای بیرون ندارم !!!

اصرار که لبو بو بخرید و برخلاف میلمون پدرش خرید 

دوباره شروع شد از این عروسک کوچیک ها که مثلا اشک داره یخرید 

من دیگه کلافه شدم 

امروز از مدرسه امده میگه موهامو کوتاه کنم و رنگ کنم !!!!

گفتم نه 

میگه تو داری ابروی منو می بری !!!

نه نمیخان

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کنین دلیلشو بگین که چرا باید اینکارو کنه و چرا نباید

دو اینکه ببینین دوستاش کیان ، آدم باهرکی معاشرت کنه شبیه همون میشه ، سعی کنین دوستای خوب براش پیدا کنین ک باهاشون در رفت آمد باشه نه هرکسی

پدرش با کاراش مخالفه ولی پیشش میگه باشه و پول می ده 

درحالی که خودمون مدام تو حساب. و کتابیم !!

میگه بابا اجازه می ده تو مقصری !!

چند وقت پیش که اصرار موهامو رنگ کن رنگ صورتی زدم براش که کلی هزینه برداشت و پدرش هم گفت چرا رنگ کردید گفتم تو هییچی نمی گی !

انگار کنترل بچه از دستم خارج شده 

یه روز بافت و ارایشگا 

بخدددا من اصلا فرصت. هزینه نمی کنم تا کم نیاریم 

ولی اصلااا درک نمی کنه و هر چی پول می دیدم درجا خرج می کنه دریغ از هزار تومن پس انداز!!!

خرج دختر زیاده 

و مجبورید خواسته هاشو برآورده کنید وگرنه 

میره از پسرای دیگه طلب پول میکنه 

البته نه همه خواسته هاشو که بچه پرو نشه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خب گل در درجه اول مسیر تربیتی ات با پدرش یکی کنید در درجه دوم نه بگو هم خودش یاد بگیره نه بشنوه هم م ...

پدرش پیش من میگه نه پیش دخترم اوکی می ده 

و دخترم مسائل رو از چسم منومی ببنه

دوست عزیزم باید برای اینجور خریداشون برنامه داشته باشید وگرنه تمومی نداره

پسر من ۶ سالشه قلک داره باباش بهش پول میده باید پول خودشو جمع کنه بخره از یه جارو برقی اسباب بازی خوشش اومد بااینکه پسر بود گیر داد به مادربزرگش که براش بخره گرونم بود لعنتی

مادربزرگ بنده خداشم براش خرید من اونجا چیزی نگفتم اومدیم خونه گفتم باید پولشو خودت بدی مردم برای پولاشون برنامه دارن شما نباید برنامه هاشونو بخاطر خودت خراب کنی  اومد قشنگ پولاشو دودستی تقدیم کرد 🥲😅🫶

باید جابندازید براشون یه سری خرجا پای خودشونه

بره تو خوردشون😅

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

عزیزم ۴ بار نه بهش بگین یاد بگیره همیشه به خواسته هاش نمیرسه احتمالا درمقایسه با پسرت لوس شده که با وجود داشته هاش بازم قانع نیست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بنظرم بچه رو از کوچیکی اینجور بار اوردید احتمالا . تغییر رویه بدید

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣