2777
2789
میشه بگی برام فداتشم

ازین نظر که جاری و خواهرشوهر نداری خوبه اما من یک مادرشوهری دارم که یه تنه جای همه شونوپرکرده

شوهرمن راه برا ازسرکارش مرخصی میگیره برا مادرش.... بااینکه مادرش خودش ازپس همه کاری برمیاد ولی میخاد پسرشوهی بکشونه .... البته خداروشکر خونه هامون ازهم جداست ولی روزی سه چهاربار زنگ میزنه به شوهرم سه چهاربارم به من فقط کافیه یبار جواب ندم زنگ میزنه شوهرم گله گزاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم میشه واضح تر بگی

هر اتفاق و مشکلی برای خانواده ش پیش بیاد ازش توقع دارن

میگن یه دونه پسر داریم الان باید به فکرمون باشه به دادمون برسه

برای خواهراشم همینطوره.

خلاصه اگه میخوای مدام حرص سرویس دادن به دیگران رو بخوری زن تک پسر شو

خدایا راضیم به رضای تو
هر اتفاق و مشکلی برای خانواده ش پیش بیاد ازش توقع دارنمیگن یه دونه پسر داریم الان باید به فکرمون باش ...

میدونی.‌‌..من درک میکنم حس خواهر و مادر رو...میفهممشون...اما خب از ی حدی بره جلوتر حقیقتا نمیتونم کنار بیام اگ ب زندگیم لطمه بزنه

آخ🥲🥲🥲چ بد

وقتی تک باشه وابستگی ها زیاده و توقعات بالاعه، طوری که خودِ شوهرمن متوجه این هست که گاهی اوقات مادرش داره نقش بازی میکنه  ولی خب نمیشه چیزی گفت دیگ  ازینن نظرکه لوس باشن نه خداروشکر شوهرم لوس وبچه ننه نیس

البته 

وقتی تک باشه وابستگی ها زیاده و توقعات بالاعه، طوری که خودِ شوهرمن متوجه این هست که گاهی اوقات مادرش ...

ی خواهر بزرگتر داره ولی خب داداش نداره

نمیدونم...حقیقتا خیلی مردد شدم