2777
2789
من خودم کیک پزی و خامه کشی تا حدی بلدمدرسته کار تو خونه است ولی باور کن هم از عهده ی هر کسی برنمیاد ...

میگم دیگه باید تلاش کنی 

درامد داشتن که الکی نیست 

حتی این بلاگرا که پوا پارو میکنن هم تلاش میکنن 

الکی که کسی به دزامد نمیرسه 

سلام 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر کوچک کسی نمیخره بعد من فر ندارم

من روستام

روستامون البته جمعیتش دیگه انقدر زیاده که چند وقت دیگه شهر میشه

ولی تو کل سوپریا پر از دسر و کیک کیک خامه ایی مه نه کیک ساده

خیلیم فروش داره

جوونا عاشق این چیزان برای همین زود فروش میره

هر برش کیکم میدن ۷۰ 😕

و

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

قبلا کارهای هنری میکردم ولی حتی نمیخوان پول متریالشم بدن مجانی میخوان

من هر کاری بخوای کردم 

نمد دوزی 

لبلس فروشب 

سفارش غذا 

کیک 

الانم پارچه کیلویی دارم 

تو بعضیا موفق بودم تو بعضیا نه 

ولی همشون به درامد رسوندن منو 

و اگه ادامه میدادم  قطعا موفق ترم میشدم .

باید ببینی شهرستانت  تو کدوم حرفه و کار ضعف داره همونو شروع کن 

سلام 😍
شهر کوچک کسی نمیخره بعد من فر ندارم

مگه فقط کیک هست

ارسال هم میتونی انجام بدی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

من روستامروستامون البته جمعیتش دیگه انقدر زیاده که چند وقت دیگه شهر میشهولی تو کل سوپریا پر از دسر و ...

از مغازه بله زیاد خرید میکنن ولی کسی تو خونه کار انجام بده توقع مجانی بده بهشون بدون دستمزد

من هر کاری بخوای کردم نمد دوزی لبلس فروشب سفارش غذا کیک الانم پارچه کیلویی دارم تو بعضیا مو ...

من جوجه کشی هم کردم اون خیلی خوب بود😁😁

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

میگم دیگه باید تلاش کنی درامد داشتن که الکی نیست حتی این بلاگرا که پوا پارو میکنن هم تلاش میکنن ا ...

وای بلاگر بودن از شیرینی پختنم سخت تره😄

ولی درسته باید تلاش کرد

اما چیزی ک بین جوونا هست و زیاد تاپیک اینجا میبینیم در موردش اینه ک تلاش میکنن برای پیدا کردن شوهر پولدار

همین

از مغازه بله زیاد خرید میکنن ولی کسی تو خونه کار انجام بده توقع مجانی بده بهشون بدون دستمزد

نه فایده نداره ....

تا استارت نزنی.فایده ندازه 

هرچی میگیم میگی نمیشه ...

پس ما از فضا اومدیم که میگیم میشه 

سلام 😍

بزار مغازه من کوچیک بودم بیسکویت درست میکردم میدادم مغازه اون موقع ظرفی ۲۰۰۰ تومن میفروختم فروششم خوب بود

خب باید ببری اول سوپریا

بعد کم کم جا میفتی سفارش میگیری

سوپریا یه درصدی برای خودشون میگیرن ولی عوضش تبلیغ میشه برات

به فک و فامیل هم بسپار برای جشن و مهمونیا سفارش میگیری

کم کم انقدر سرت شلوغ میشه که خودت خسته میشی😁

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نه فایده نداره .... تا استارت نزنی.فایده ندازه هرچی میگیم میگی نمیشه ... پس ما از فضا اومدیم که م ...

من عروسک درست میکردم ماهی شاید دویست تومن پول در میاودم خیلی تلاش کردم 

رفتم سراغ تغذیه مدرسه قبول نکردن

من یه دوستی داشتم همش مینالید که.پول نیس 

کار نیس 

بعد هرچی پیشنهاد میدادی بهش میگفت این پول میخواد باید لینو بخرم اونو بخرم 

خوب ادم باید یه کاری میخواد شروع کنع دست تو جیبشم بکنه دیگه حتی ممکنه چند ماه درامدم نداشته باشی ولی نباید نا امید بشی 

وگرنه باید بره زیر دست کارفرما. که اونجوری دیگه اختیارت دست خودت نیس 

سلام 😍
من عروسک درست میکردم ماهی شاید دویست تومن پول در میاودم خیلی تلاش کردم رفتم سراغ تغذیه مدرسه قبول نک ...

پیج میزدی 

تبلیغ میکردی 

تو مغازه ها میزاشتی 

تا دیده بشه کارت .

تو مدرسه ها.با تخفیف پیشنهاد میوادی تا کسی که میخواد اون محصول رو  برات تو مدرسه بفروشه یه سودی براش داشته باشه که ترغیب بشه 

الانم به نظرم یا برو یه حرفه یاد بگیر  

یا اینکه همین کارایی که بلدی رو بروز کن و تبلیغش کن 

سلام 😍