2777
2789
عنوان

جشن تولد دعوتم طلا بندازم یا ن

617 بازدید | 46 پست

تولد بچه جاریمه

به نظرتون طلا بندازم؟

از چشم زخم میترسم

دیشب مهمون داشتیم رفتیم بیرون تا ماشینمون رو دید گفت عه عوض کردین مبارکه

یه ربع بعد یه ماشین جلومون ترمز کرد زدیم بهش سپر ترک برداشت قیمتش بالای 100 میلیونه

چرا آخه چشم زخم بمن اثر میکنه

بخدا اعتقادی نداشتم انقدر سرم اومده دهنم سرویس شده از داشته هام نمیتونم لذت ببرم

من اصلا کاری به چشم زخم و ... ندارم.اما خب یه آشنایی ماشین جدیدتونو میبینه چی باید بگه واقعا؟گفته مبارکه!به روی خودش نیاره و هیچی نگخ  که میگن از  حسودیشه ،داشت میترکید که حتی یه تبریک خشک خالی نگفت!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم انقدرررر چشم خوردیم که حد نداره . اما من بازم واسم مهم نیست انگار باز همون روال قبل دارم

چیکار میشه کرد آخه

سرویس مبل اینامو عوض کردم زندایی لاشیم با یه نگاه پوکوندش 

من اصلا کاری به چشم زخم و ... ندارم.اما خب یه آشنایی ماشین جدیدتونو میبینه چی باید بگه واقعا؟گفته مب ...

من نمیگم چیزی بگه نگه

میگم چشم زد ماشین صفر 100 میلیون خرجش شد

ن طلا ننداز.حالا دلت میخواد ی دستبند و زنجیر پلاک فقط بنداز.من به چشم زخم اعتقاد دارم.ولی فقط برای بعضیاست.والا ما چیزی نداریم ولی برای کوچکترین چیز چشم میخوریم.اطرافیانم از زمین و آسمون براشون میباره و شانس هم همیشه همراشونه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ن طلا ننداز.حالا دلت میخواد ی دستبند و زنجیر پلاک فقط بنداز.من به چشم زخم اعتقاد دارم.ولی فقط برای ب ...

الان یک ماهه بدن درد دارم بدنم سوزن سوزن میشه

دیوونه شدم صدتا دکتر رفتم

دقیقاواقعا چراااااا

باید شانس داشته باشی خواهر.همیشه هم باید عجزوناله کنی.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
الان یک ماهه بدن درد دارم بدنم سوزن سوزن میشهدیوونه شدم صدتا دکتر رفتم

اون بخاطر استرسه.ریلکس کن خوب میشی.ولی کلا هرچقدر با فامیل ارتباطت کمتر باشه بنفعته.یا داشته هاتو هیچوقت نگو.