2777
2789

شوهرم۴۱ سالشه و من ۳۰ چو‌ن دوتامونم بچه میخواستیم از وقتی ازدواج کردیم اصلا جلوگیری نداشتیم ۶ ماه گذشت و دیگه دیدیم خبری نیست رفتیم دکتر و فهمیدیم شوهرم همه اسپرمهاش شکل غیرطبیعی دارن و حتی یه دونه اش هم سالم نیست تحرکشونم خیلی کمه دکترای بی حوصله الانم که حرف نمیزنن فقط چندتا ویتامین سی و ای بهش داده همین. الان داشتم آزمایشش رو بررسی میکردم متوجه شدم تراتو اسپرمی شدید داره و احتمال باروری نزدیک به صفره دنیا رو سرم خراب شده حالم خیلی بده این حق ما نبود خدااااا پس تو کجاییییییی😭😭😭

استرس زیاد باعث شده بیشتر جوونا اسپرمشون کم تحرک باشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای ازدواج من دعا کنید سنم زیادشده تروخدا دعا کنید نمیدونم اصلا میتونم ازدواج کنم یا دیگه 27سا ...

جاری من ۳۵ازدواج کرد والان ۳۷سالگی بارداره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

اینجا خوندم یه نفر با داروهای گیاهی همسرشو درمان کرده بود البته اون تحرک اسپرمش خیلی پایین بود 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺