2777
2789

من یه مادر با یه بچه کوچیکم که شوهرم همیشه تحقیرم میکنه و بی مصرف جلوه ام میده خیلی حسه بدیه

خیلی امیدوارم برا هیشکی پیش نیاد

اینکه همیشه ته تلاشتو بکنی ولی شوهره قبولت نداشته باشه

انقد حالم بده اشکم بند نمیادبرا هیشکی ام نمیتونم درد دل کنم جز اینجا

خسته و دلشکسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه فقط چون من سرکار نمیرم فعلا.. انقد بهم‌حس بد القا میکنه... چکار کنم کار ندارم

اگه قراره بخاطر سرکار نرفتنت اینطور بهت حسه بد القا کنه اصلا نباید بری چون خیلی بنظرم پرو شده

منم سرکار نمیرم و شوهرمم هی تیکه میندازه که فلان دوستم زنش سرکاریه سریع سر و سامون گرفته هرچی نداشته سریع خریده و از این حرفا ولی من قصد سرکار رفتنو ندارم چون اولا وظیفه ام نیست دوما بچه کوچیک دارم ولی خیلی قلبم میشکنه از کاراش و رفتارش فقط میتونم بسپرم به خدا و صبر کنم 

خسته و دلشکسته...

اگه قراره بخاطر سرکار نرفتنت اینطور بهت حسه بد القا کنه اصلا نباید بری چون خیلی بنظرم پرو شدهمنم سرک ...

منم دانشجوعم‌ الان بعدشم وافعا اضطراب میگیرم تو محیط بیرون خونه و کار در شان پیدا نکردم