2777
2789
عنوان

ریدم دهن هرچی دکتر بیسواده

192 بازدید | 21 پست

دیشب رفتم بیمارستان اونم خصوصی اسهال استفراغ داشنم یه سرم داد همیشه سرم میزدم درجا خوب میشدم هنوزم دل درد دارم کلی دارویی داد که معلوم نیست چیه توجه کردم دکترهای بیسواد زیاد دارو میدن که یکیشون مثلااثر کنه چون تشخیص و درمانشون صفره یه نایلون پر دارو داده که اصلا فایده نداره احمق نفهمید مشکلم چیه میگم ویروسه میگه مشخص نیست میگم مسمویته بازم گفت مشخص نیست گفتم دکتر بچم با یه معاینه کوچیک میفهمه حتی انفولانزا رو برای بچم فهمید گفت نه ما نمیفهمیم فق با تست پی سی ار میفهمیم میخاستم بگم برو بمیر پس 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این تربیتت لیاقتت هم دکتر بیسواده

@niniyar‍  من جواب این کاربر بی ادب رو نمیدم خودتون رسیدگی کنید 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

یه آنفولانزا خاص گرفتیتا 4 روز دل درد و.. داری صبر کنمایعات و کمپوت خونگی باید بخوری

واگیر داره ؟ ماسک زدم تو خونه بچم کوچیکه 

الان پزشکاکاسب شدن

اره بخدا باور کن سرچ کردم دیدم داروها اصلا معلوم نیست بر ای چیه با داروخانه هم دستشون تو یه کاسه اس گفت برو داروهاتو از داروخانه همینجا بگیر بگم چطور مصرف کنی اینقدر دارو داده با این حالم مگه میشه بخورم 

آرهمراقب باشما کل خونه گرفتیمهر کی 4 روز افتادالان هم سرفه که ول نمیکنه

دعا کن زودتر خوب بشم با بچه کوچیک خیلی سخته