2777
2789
عنوان

خانوما تو تصمیم گیری مهمی موندم بیاین کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 33 پست

نمیدونم البته هر رشته ایی که سختی خودشو داره من خودم رشتم واسه خودم سخت نبود ولی بقیه میگفتن سخته شماهم یه تحقیق بکن از اونایی که سر رشته دارن بعد انتخاب کن پیش مشاورم بری خوبه اون سال من فک کنم ۴۰ تومن دادم مشاور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی برم فقط لیسانسو بگیرم؟؟

اره حتما لیسانستو بگیر

ما که از اینده خبر نداریم.سواد یه رشته رو داشته باشی خیلی مهمه تو این دوره و زمونه.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نمیدونم البته هر رشته ایی که سختی خودشو داره من خودم رشتم واسه خودم سخت نبود ولی بقیه میگفتن سخته شم ...

چه رشته ای خوندی شما عزیزم😀

همسر عزیزم 😉گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  
اره حتما لیسانستو بگیر ما که از اینده خبر نداریم.سواد یه رشته رو داشته باشی خیلی مهمه تو این دوره و ...

اره والا فقط نمیدونم برم چه رشته ای بخونم آسون باشه چون مهمه واسم فقط لیسانسو بگیرم 

من حقوق خوندم 

والا سختهههه عاشق حقوقم من . ولی برم پیام نور هزینه داره ☹☹شما الان چیکارا میکنید؟

یه رشته ای برو که توش کار داشته باشه شاید ی روزی مجبور شدی بری سر کار

مثلا چه رشته ای عزیزم؟؟

من شاغل نیستم ولی اگه خوب بخونی وتوی حقوق صبور باشی پشتکار داشته باشی کار واسش هس تازه شماکه میگی شو ...

ببخشید برم پیام نور ارزش داره؟

حتما بخون رشته ای که علاقه داری برو .تربیت بدنی هم خوبه و باعث نشاط و تناسب اندامت میشه و حتی اگر سر کار نری ولی خوبه
اگر رشته ای متناسب با کار یا رشته شوهرتم بخونی خوبه شاید بتونه بعدها تو کارش ازت کمک بگیره
اگر تربیت معلم قبول میشی اونم خوبه اکثر مردها زن معلم دوست دارن
روانشناسی و مشاوره هم خوبه تو زندگیت بدرد میخوره
ولی حتما دانشگاه برو