5 عدد تخم مرغ
2/5 لیوان شکر
4 لبوارد آرد قنادی
2 لیوان شیر
2 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
1/5 روغن
نصف قاشق چای خوری وانیل
سفیده رو جداگانه زدم خوب تا از ظرف جدا نشه گذاشتم بخچال
بعد زرده و شکر ها و وانیل رو خوب هم میزنی تا کرمی و کشدار بشه بعد شیر و روغن رو اضافه میکنید
بعد ارد رو با بکینگ پودر سه بار الک بکنید کم کم به مواد اضافه کنید به این صورت که یه مقدار آرد یه مقدار سفیده زده شده
توی فر دمای 180 تقریبه 40 دقیقه ای میپزه
گاناش هم ترکیب خامه صبحانه و شکلات تخته ای هست که روی حرارت با هم اب بشه و مخلوط بشه