2777
2789

کاربر دخترزمستانی بابا چرا تو انقدر کینه ای هستی ول بده.بیا تو این تاپیک اون تاپیک رو خراب نکن 

خودت اونهمه بهم توهین کردی گفتی دختر و پسری که عقد کرذن مناسب نیستن خب این حرف یعنی چی😐😐😐😐😐عقد کردم کار بدی که نکردم خب خوب نبود جدا شدم.الان مثلا تو خودت خیلی مناسبی

بعدم برگشتی میگی پول کورت کرده و دنبال پولی. منم گفتم پاش بیوفته خودت با کسی که عقد داشته ازدواج میکنی.اخه بذ نیست که.من کی گفتم دنبال پسری و با طلاق گرفته هم میپری و...😐😐😐😐😐😐اسکرین بفرست ببینم من این حرفو زدم

بیا و به بزرگی کن  ببخش بابا.بخدا اگه من یادم بود😐چطور یادت مونده 

@دخترزمستانی۱۴۰۲‍ 

جز انتخاب نیست دختر یا پسر عقد کرده برای من 

تو حالا خودت بکش شاید بقیه حاضر باشند

تو دنبال پسری که ۳۰ سالشه و خاستگاه و توی طایفه ات خوبه افتادی بعد به من میگی با مردا حتی طلاق گرفته هم میرم 

پسره که خاستگارم بود وقتی فهمیدم طلاق گرفته ناراحت شدم چرا نگفته به معرف مون من دوست نداشتم اگر میخواستم سریع میچسبیدم بهش 

اون کاربر که گفته بود اینا مث خر دانا هستن خوب داشتی ادامه می‌دادی باهاش و شارژ بودی و روان پاک هم گفتی هستم 

این تنها چیزی هست که من داخلش کینه ای هستم

چون مثل بقیه سریع گول پول و موقعیت طرف نمی‌خورم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

ببخشیدا ولی نمیدونی چه حرفی رو باید کجا بزنی 

خواستگار من طلاق گرفته نیست این منم که جدا شدم بعد تو تو اومدی نوشتی مناسب نیستن اینجور دخترها و پسرا 

خب چیکار کنم هیچوقت ازدواج نکنم؟بمیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جز انتخاب نیست دختر یا پسر عقد کرده برای من تو حالا خودت بکش شاید بقیه حاضر باشندتو دنبال پسری که ۳۰ ...

اقا میدونم من بدم طلاق گرفته هستم خودمو بکشم؟چیکار کنم خب منم حق ازدواج و زندگی دارم 

کاش میفهمیدم سر چی موضوع 😔🤣😂

تاپیک زدم خواستگار دارم 

این خانم اومده میگه تو نمیدونم پولش کورت کرده و فقط دنبال پولی 

بعد من طلاق گرفتم تو عقد ابن خانم میگه دختر و پسر عقد کرده مناسب نیستن 

بخون الان پستشو.خب من نمیتونم بمیرم که منم حق ازدواج دوباره و زندگی دارم 

ببخشیدا ولی نمیدونی چه حرفی رو باید کجا بزنی خواستگار من طلاق گرفته نیست این منم که جدا شدم بعد تو ت ...

از نظر من و توی سبک زندگی من کنسله

شما مختاری صد بار هم گفتم هرجور خودت میدونی

ولی نظر دادن من آزاده و اجازه توهین نداری

چون اتفاقا خاستگار عقد کرده و طلاق گرفته داشتم و پولم خوب داشت پس چرا نچسبیدم بهش ؟ مگه نمیگی طلاق گرفته باشه من سریع بخاطر پولش ازدواج میکنم و پول داشته باشه من جواب مثبت میدم اتفاقا این مدلی پیش اومد و من رد کردم

مثلاً فکر کردی گفتی پولداره تو حاضری این کار کنی بقیه هم عین خودتن؟ 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

جز انتخاب نیست دختر یا پسر عقد کرده برای من تو حالا خودت بکش شاید بقیه حاضر باشندتو دنبال پسری که ۳۰ ...

نگفتم میری گفتم پیش بیاد ممکنه به مردی که طلاق گرفته هم ازدواج کنی 

خیلی دخترارو‌دیدم اینطور 

و خیلی مردا که با زنی که جدا شده ازدواج کردن

تاپیک زدم خواستگار دارم این خانم اومده میگه تو نمیدونم پولش کورت کرده و فقط دنبال پولی بعد من طلاق گ ...

چون نبودم تو تایپک قضاوت نمیکنم... 

در کل تابویی که برای مطلقه وجود داره در بعضی مردم متنفرم ازش طرف به هر دلیلی نساخته با کسی جدا شده حالا باید بره بمیره؟ 

به دل نگیر عزیزم ✨❤️

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

از نظر من و توی سبک زندگی من کنسلهشما مختاری صد بار هم گفتم هرجور خودت میدونیولی نظر دادن من آزاده و ...

من کی گفتم تو برا پول ازدواج میکنی بابا اه 

ببخشید اصلا ولم کن دست از سرم بردار 

میدونم من بدم کسی نمیگیره منو اون خواستگارم اومد چسبیدم بهش حالا ولم کن دیگه اه

کاش میفهمیدم سر چی موضوع 😔🤣😂

برگشته از سکوت من استفاده کرده با کاربر دیگ گفتن روانش پاکه مثل خر دانا هست متنش از هوش مصنوعی کپی می‌کنه موقعیت خاستگار مطلقه پیش اومد ردش کردم طبق حرفش باید میچسبیدم بهش پس چرا رد شد و قبول نکردم 

میگه اگر پای پول وسط بود با مرد مطلقه هم میرفتم آنقدر من حریص شوهرم 😐

چرا تاپیک می‌زنی در موردش براش توضیح میدی بیخیال ولش کن

اوعده تو تاپیک قبلیم کلی داره توهین میکنه. بخدا قسم من نگفتم که میری با مرد مطلقه اون گفت تو دنبال پولی