2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین مثل منین آروم شم😭😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 34 پست
ازت سیر میشه. نکن. درک کنید همو. زندگی بسازید نه اینکه خفتش کنی. مراعات کن. داشت خرج کن. نداشت قنا ...

سیر نمیشه قبلنا بیشتر درکش میکردم ولی الان بیشتر دورم میگرده و برام میمیره.بخدا رعایتشو میکنم ولی مجبورم لازم دارم با اینکه ضروریه ولی بازم عذاب وجدان میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو از چشمش ننداز اینجور،نذار یه زن خودخواه و‌بدون درک بشی توی ذهنش ک راحت بعد ازت میگذره چون توی ...

تو سختیاش بهترین زن بودم براش الان که اوضاع بهتره حق دارم استفاده کنم ولی چون گاهی خیلی تحت فشاره عذاب وجدان میگیرم

نه من مثل شما نیستماگر واقعا راست گفتی و به قول خودت داره زیر بار زندگی و بدهی و... له میشه کارِت در ...

خب ببین زندگی سخته ماهی ۴۰ تومن قسط و اینا میده هزینه ی خونه و مدرسه ی بچه ها هم هست بدهیای کار و کاسبیشم هست الان کدوم آدمیه که این خرجا رو نداشته باشه به هرحال باید زندگی کرد نمیشه بمیریم که!این مسائل همیشه هست اینطوری بخوام فکر کنم هیچوقت نباید هیچ کاری کنم و هیچی بخرم

چرا رعایت نمیکنی شوهرته ها دشمنت که نیست گناه داره دلت بسوزه براش.از چشمش میفتی با این کارات هی هیچی ...

دلم براش میسوزه خیلیم دوسش دارم ولی باور کن از وقتی راحت خرج میکنم عزیزتر شدم من الان بگم مانتوی ۱۵ تومنی میخوام نه نمیگه میگه چند روز صبر کن بهت پول میدم بخر 

خب ببین زندگی سخته ماهی ۴۰ تومن قسط و اینا میده هزینه ی خونه و مدرسه ی بچه ها هم هست بدهیای کار و کا ...

خرج کن عزیزم از قدیم گفتن مرد نباید شلوارش دوتا شه ولی بهش فشار نیار طلا هم بخر خورد خورد برای روز مبادا ولی بهش نگو