2777
2789

واقعا در مورد سود بانکی چه فکر کردند که حاضر نمی‌شن طلا بخرن میرن پول می‌ذارن بانک سود ناچیزشو بگیرن

خوب پست اولت به بی عقلی متهم شدیم فکرنمیکنن حتمااوناهم دلیلی دارن    بله من میذارم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پست اولت به بی عقلی متهم شدیم فکرنمیکنن حتمااوناهم دلیلی دارن بله من میذارم

دقیقاً پدر منم اینطوره دیوونمون کرده الان۳۰ برابر سودی که از بانک می‌گرفت سود کرده بود

بله من میزارم . 

در درجه اول اگر همه کل دارایی هاشون به طلا تبدیل کنن که قیمت طلا فضایی میشه و به ضرر خیلیا هست 

در درجه دوم ادم عاقل میدونه باید سرمایش تبدیل به دارایی های متفاوتی بکنه . ملک . نقدینگی . طلا و... 

و اینکه پول خودمون دوس داریم اصلا از تورم جا بمونیم .

دقیقاً پدر منم اینطوره دیوونمون کرده الان۳۰ برابر سودی که از بانک می‌گرفت سود کرده بود

بهتره باهاش صحبت کنیدودلیلشوبرای سپرده بپرسیداگرمبلغش بالاست نصف پول تبدیل کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله پدرشوهرم ده سال پیش یه میلیارد گذاشته بود حاضر نشد اون موقع با صدمیلیون برامون خونه بخره . درحالی که اون موقع میتونست ده تا آپارتمان بخره .الانم همون پولش تو بانکه و داره سود ناچیز میگیره به حرف هیچ کس هم توجه نکرد

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین یک عده میزارن بانک که سود ماهانه بگیرن برای خرج ماهانه شون یعنی نه حقوق بیمه دارن نه درآمد ثابت ...

در آن صورتم اشتباس باید طلا بخرن ماهیانه قسمتی ازش بفروشن

بله پدرشوهرم ده سال پیش یه میلیارد گذاشته بود حاضر نشد اون موقع با صدمیلیون برامون خونه بخره . درحال ...

خدا خیرش بده واقعا خیلی براتون ناراحت شدم امیدوارم خدا از جای دیگه براتون جبران کنه، ولی با همین کارش می‌تونید عدم صحت عقلش رو بگیرید البته فکرش قدیمیه زمان اونا انقدر جهش نداشت طلا، باید مجبورش می‌کردید تبدیلش به دارایی کنه

بهتره باهاش صحبت کنیدودلیلشوبرای سپرده بپرسیداگرمبلغش بالاست نصف پول تبدیل کنید

دلیل اینه اینه می‌شینه پای تلویزیون صحبت اینا رو می‌شنوه فکر می‌کرد توافق میشه

خدا خیرش بده واقعا خیلی براتون ناراحت شدم امیدوارم خدا از جای دیگه براتون جبران کنه، ولی با همین کار ...

دقیقا از خدا میخوام از جای عالیییی برای ما که ده ساله مستاجرم خونه برسونه

تحت هیچ شرایطی کوتاه نمیاد و خودشو عقل کل میدونه من دیگه چشممو ازش بستم 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40