2777
2789
عنوان

تموم فامیلامون فرهنگیان قبول شدن

190 بازدید | 17 پست

من حسود نیستم .ولی کسی بودم ک معدلم تو دبیرستان بالای ۱۹.۵۰بوده.فرهنگیان نیووردم،

رفتم مدیریت الانم سال دومم هست ،دختر عمو ودختر خاله و پسرخاله هام همه فرهنگیان آوردن بااینک درسشون ب اندازه من خوب نبوده ولی من نیووردم الانم ن میتونم این رشته رو ول کنم ن میتونم فرهنگیان بخونم با جو بد خوابگا و درسای سخت و نداشتن هیچ روز آفی،نمیدونم چیکارکنم همینو هم ادامه بدم میترسم بعد کارشناسی بیکار بمونم من موندم و ی عالمه حسرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دانشگاه خوب بخونید و معدلت خوب بشه میتونی شغلی بسیار بهتر اونا داشته باشی با درآمد بیشتر.مثلاً ب ...

تو شهر ما کارمند خانم اصلا نیست باید ی جای دیگ برم.و هیچ پارتی وآشنایی ندارم منو بذاره سرکار

میتونی ازمون بانک و اینا بدیولی خودت باید الان فکر کار باشیکاراموزی هرچی ک تجربه اتو زیاد کنه برو تا ...

من الان جوریم ک درسای دانشکاهم اون محاسباتیاش رو اصلا دوس ندارم و چون سختن معدلم رو پایین میکشن دوترم معدلم خراب شد و چون انگیزه ندارم واسش و فرهنگیان نیووردم بزور میخونم از ی روز میگن پارتی نداشته باشه الان نمیتونی کاره ایی بشی

رشته مدیریت خوبه سخت نیست منم پشت کنکوریم راجب مدیریت نمیدونم میشه یه کم توضیح بدی سخت دانشگاهش چند ...

۴روزمیریم درسای محاسباتیش واس انسانیا سخته پاس شدن

هیچ روزی اف نداری یعنی چی ؟یعنی هر روز از صبح تا شب دانشگاه هستی ؟درس های مدیریت که اصلا سخت نیست

محاسباتی هاش سخته.

ینی روز خالی من فقط ۵شنبه و جمعه هست

وازصب تاشب کلاسم.چجوری کنکوری بخونم

۴۰۳

موافقم واقعا خیلی بد شد که رتبه رو نزدن و براساس تراز مصاحبه و... پذیرش کردن جوری که من نفر اول کلاس بودم و وقتی قبول شدم خیلی از دوستام که باهم رقابت داشتیم  قبول نشدن  فکر کردم شانسی اوردم یه سری از افراد کلاس که اصلا فکرش رو نمیکردیم دراومدن