خواب دیدم مسئول کتابخانه شدم و یک خانم چادری یه سوال ازم میکنه و جواب منفی دادم یدفعه همه پا شدن رفتن بیرون ، بعدش یه آقایی به من کلی پول داد یه عالمه اسکناس ۵۰ هزار تومانی به من گفت بده به مامانبزرگت ، مامانبزرگم فوت کردن قبلا، تعبیرش چیه؟
این خواب خیلی تعبیر بدی داره،تا ۷۰روز باید مواظب باشی چون بلای بزرگی قراره سرت بیاد چون کتابخونه تعبیرش میشه قفس و گرفتاری و اینکه بهت پول داده یعنی عملا بیچاره میشی
این خواب خیلی تعبیر بدی داره،تا ۷۰روز باید مواظب باشی چون بلای بزرگی قراره سرت بیاد چون کتابخونه تعب ...
منکه به خانمه جواب منفی دادم و همه به نشونه اعتراض رفتن بیرون ، منم بیرون اون مکان بودم ک اون آقا به من کلی ۵۰ هزار تومانی داد که بدم به مادربزرگم که فوت شده نه اینکه به من بده، بازم تعبیرش همونه؟
منکه به خانمه جواب منفی دادم و همه به نشونه اعتراض رفتن بیرون ، منم بیرون اون مکان بودم ک اون آقا به ...
1- کتابخانه در خواب نشانه علم و تلاش برای به ثمر رساندن کاری است. احتمالا در آینده کاری آینده دار به شما پیشنهاد خواهد شد، به همین دلیل تمام تلاشتان را میکنید که برای آن کار خودتان را آماده کنید. انگیزه شما برای این کار بالاست و برای رسیدن به اهدافتان به هر کاری دست خواهید زد
منکه به خانمه جواب منفی دادم و همه به نشونه اعتراض رفتن بیرون ، منم بیرون اون مکان بودم ک اون آقا به ...
1- کتابخانه در خواب نشانه علم و تلاش برای به ثمر رساندن کاری است. احتمالا در آینده کاری آینده دار به شما پیشنهاد خواهد شد، به همین دلیل تمام تلاشتان را میکنید که برای آن کار خودتان را آماده کنید. انگیزه شما برای این کار بالاست و برای رسیدن به اهدافتان به هر کاری دست خواهید زد