2777
2789

این برس بزرگ پیچ ها هست که آرایشگرها باهاش براشینگ میکنن انقد مو قشنگ شلاقی میشه...

ینی بخرم میتونم مثل خود آرایشگرا موهامو لخت و صاف کنم؟؟

اتومو دارم اما حوصله سربره و آسیب میزنه به مو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باباروی موی خودت اصلا دستت به همه جا نمیرسه مثل آرایشگرا که دارن روی سر یکی دیگه کار میکننمن دارم ...

اتو هم وقت گیره هم مو رو‌نابود میکنه

سشوار چرخشی چطوره 

اتو هم وقت گیره هم مو رو‌نابود میکنهسشوار چرخشی چطوره

من که یه دونه ghd دارن بد نيست اما موهام هم خيلي بلندن هم پر هم به قول شما مو نابود ميشه

بايد قبلش كلي اسپري و اينا بزني حتما

و سشوار و اون برس هم عملا همينكارو ميكنه

منتهي ديدم اين مو صاف كن هاو سشوار هاي dyson انگار اصلا خراب نميكنن 

اما خب خيلي گرونن

میشه بگی قبلش چیزی به موهات میزنی بعد اتو ؟

الان كه ديگه نه

چون موهام زياده خسته ميشم بازم 

ولي چند تا اسپري هست براي درجات مختلف حرارت

مارك تاف

اونارو بايد حسابي يه همه جا بزني صبر كمي خشك شه بعد اتو كني

الان كه ديگه نهچون موهام زياده خسته ميشم بازم ولي چند تا اسپري هست براي درجات مختلف حرارتمارك تافاون ...

عه پس قلق داشته من نمی‌دونستم ، ممنون که گفتی 

، میرم اسپری میگیرم برای اتو ، گهگاهی برای مهمونی لازمه

عه پس قلق داشته من نمی‌دونستم ، ممنون که گفتی ، میرم اسپری میگیرم برای اتو ، گهگاهی برای مهمونی لاز ...

قربونت عزيزم

آره بابا

همون آرايشگاه هم كلي اسپري نرم كننده و چيز ميز ميزنه به موهات وگرنه نابود ميشه مو

مارك wella هم خوبه