2777
2789

من شوهر خالم خیلی دیوسع دخترش یه چیزایی فهمیدی ولی مطمئن نیست الهی بحق حضرت زهرا به خاطر تموم بلاهایی که سر خالم و دخترش آورد بحق فشار های روانی که به اونا داد اونا رو از همه چیز محروم کرد دعا کنید خیلی زود تاوان بده و اون دختر و مامانش از شر این عوضی راحت شن 

دختر خالم میگه امروز  که تو خونشون برمیگرده یه خالم میگه برو طلاق بگیر اونم بدون سکه زنان مطلقه همشون دور سرم می‌گردن 

الهی بحق حضرت زهرا روز خوش نبینه یادمه سر جشن داییمون یه اداهایی در آورد اصلا هر مراسمی باشه یه دعوایی یه جنجالی به راه میندازه جتی اومدن خالم و دختر خالش به خونمون رو محدود میکنه دعا کنید بحق آبروی همه ی زنان مومن و پاکدامن که یکیشون خالمه خدا یا این عوضی رو آدم کنه یا از شرشون نجاتشون بده 

الانم پیشمه داره گریه میکنه بیشتر حرفای اونو نوشتم

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول صبح چقدر نفرین میکنی

دختر خالم ببینی تو ام میگی من از کتک هاش نگفتم

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

خودش واسه خالت راه باز کرده دیگ بره طلاق بگیره راحت بشه

خالم طلاق نمیخواد بخاطر اینکه پسرش کوچیگه خاله من زن زندگیه واقعا ابرو داره کسیم پشتش نیست از نظر مالی چیزی نداره خب چیکار کنه؟ نمیخواد بچه هاش بچه طلاق بشن 

چه ناراحت کننده

دختر خالم خیلی مریض شده همینطور خالم خالم اولش قیافش معمولی و خوب بود از وقتی با این بد جنس زندکی میکنه انقدر استرس و ناراحتی خرابش کرده

خدا لعنتش کنه بی وجدانو

واقعا نمیدونیم کی قراره شرش به خودش برگرده هرچند روزگار خوشیم نداره هیچکس محل سگ بهش نمیزاره تنها خالم دوسش داره که اونم قدر نمیدونه حقش این آدم هر بلایی سرش بیاد 

نفرین انرژی منفی دارع اون مرد به تو ظلم نکرده به خالت کرده وای خوب متاسفانه تو جامعه ما ی سری

زنا ودخترا هستن  که با توجه شون به این افردد باعث اعتماد به نفس وتوهم این مردا میشن

نفرین انرژی منفی دارع اون مرد به تو ظلم نکرده به خالت کرده وای خوب متاسفانه تو جامعه ما ی سری زنا ود ...

دقیقا دختر خالم از ته دل نفرین میکنه اون هرزه های آویزون رو 

خالم طلاق نمیخواد بخاطر اینکه پسرش کوچیگه خاله من زن زندگیه واقعا ابرو داره کسیم پشتش نیست از نظر ما ...

دآره بچه هاشو تو اون خونه دیوونه بار میاره 

طلاق بگیره سلامت روان و آینده بچه‌هاش خیلی بهتره تا همچین بابایی

جدا بشه خود شما که دلسوزشید بهش جا بدین چند ماه بعد خودش خونه اجاره میکنه میره سرکار زندگیشو میسازه

دآره بچه هاشو تو اون خونه دیوونه بار میاره طلاق بگیره سلامت روان و آینده بچه‌هاش خیلی بهتره تا همچین ...

اره بچه هاش اولش هر دو مودب و خوب بودن بعد از دیدن وحشی بازی‌ های باباشون اونام وحشی شدن دختر خالم کامل بخاطر استرس و اضطراب مریض شده خیلی حال روحیش و روانیش بده 

بابای منم مثل اون