2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شاغل

305 بازدید | 27 پست

از قبل از ازدواج شاغل بودید یا بعدش؟

چطوری با همسرتون سر مسائل مالی توافق کردید آیا توقع داره از حقوقتون خرج خونه بشه یا مثلا پس اندازتون صرف خونه خریدن و ماشین خریدن بشه یا نه

کلا نگاهش چیه

از قبلش شاغل بودم

نه ولی داشته باشم خرج میکنم 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

از قبلش. هر خواستگاری میومد واضح میگفتم که درآمدمو تو خونه خرج نمیکنم. هرکی قبول نداشت میرفت. همسرم قبول کرد و ازدواج کردیم. الانم نه میدونه درآمدم چقدره نه کاری به پول من داره. هرچی هم بخرم به نام خودم میخرم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبلش شاغل بودمنه ولی داشته باشم خرج میکنم

یه خواستگار دارم سر مسائل مالی نگرانم بابتش

دوتا تاپیک آخرم به حز این در مورد اونه

اگه حوصله داشتی ممنون میشم بخونی و نظرتو بگی کسیو ندارم مشورت کنم

یه خواستگار دارم سر مسائل مالی نگرانم بابتشدوتا تاپیک آخرم به حز این در مورد اونهاگه حوصله داشتی ممن ...

ببین من حس خوبی نگرفتم

بگم بهت که منم از این خواستگارا زیاد داشتم 

اصلا بیشترشون بخاطر شاغل بودنم میامدن جلو و من به شدت بدم میامد

الان همسرم راجع به حقوقم هیچییی نمیگه ولی خب منم که پس اندازه میکنم تهش برا خونه وسیله میخرم یا برای خرید وسیله ای که برا راحتی زندگیه خرج میکنم خواه ناخواه حقوقت تو زن گی خرج میشه حتی اگه همسرت چشم داشتی بهش نداشته باشه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

از قبلش. هر خواستگاری میومد واضح میگفتم که درآمدمو تو خونه خرج نمیکنم. هرکی قبول نداشت میرفت. همسرم ...

خواستگار من علنا تو جلسه اول گفت دوست ندارم یه نفر پس انداز کنه یه نفر خرج کنه بعد بهش گفتم یعنی خانمم مثل آقا موظف به پرداخت ماهانه خرج و مخارج باشه؟؟ بعد حرفشو عوض کرد که تامین مالی خونه با مرده ولی زن هم وقتی درامد داره به همسرش کمک کنه تو مواقعی

ضمنا موافق اینم نیستم که خانم یا آقا وظیفشونه کاری بکنن

ببین من حس خوبی نگرفتمبگم بهت که منم از این خواستگارا زیاد داشتم اصلا بیشترشون بخاطر شاغل بودنم میام ...

به نظرت ارزش داره یه بار دیگه باهاش حرف بزنم؟

برای جلسه دوم واسه فردا قرار گذاشتیم چون میخواستم زود تصمیم نگیرم و قضاوت نکنم ولی با خودم میگم حرفشو و دیدگاهشو گفته دیگه الان شاید بخواد بپیچونه

به نظرت ارزش داره یه بار دیگه باهاش حرف بزنم؟برای جلسه دوم واسه فردا قرار گذاشتیم چون میخواستم زود ت ...

دوست داری صحبت کن باهاش ان شاء الله که خیره

از قبل شاغل بودم تو جلسات آشنایی گفت ما نیازی به درامد شما تو زندگی نداریم من حاضرم همون پول رو به شما بدم ولی سر کار نری، من قبول نکردم که کارمو ول کنم خلاصه که آسناییمون پیش رفت یه بار تو جمع دوستش بهش گفت علی آقا یادته میگفتی زن نباید کارمند باشه؟

اونحا فهمیدم واقعا رو حقوق من حساب نکرده 

عزیزم پیشنهاد میکنم یا با مردی برو که اونقدر درامدش خوب باشه که نیازی به پولت نداشته باشه، با اگر در امدش زیاد نیست اما انقدر وقیح نباشه بگه خرج خودتو خودت بده 

من یه خواستکار داشتم مثل خودم معلم بود، هیچوقت اینجوری مستقیما بهم نگفت پولتو بیار تو زندگی ولی سبک زندگیش و خرح کردنش جوری بود که انگار نصف درامدش رو خرح قر و فرش میکرد، نصفه دیکه اش رو خرح ماشینش. مردی که انقدر مسئولیت زندگی رو نفهمه به درد دوستی هم نمیخوره چه به ازدواج. ازدواج رو جدی بگیر. با مردی ازدواج کن که از لحاظ مالی پشتت گرم باشه 

ببین من حس خوبی نگرفتمبگم بهت که منم از این خواستگارا زیاد داشتم اصلا بیشترشون بخاطر شاغل بودنم میام ...

درسته تهش حقپقت برای زندگی خرج میشه اما قب‌ل داری خیلی فرق داره ها. اینکه تو به خواست خودت جایی که دوست داری خرج کنی. این استقلاله خیلی خوبه 

درسته تهش حقپقت برای زندگی خرج میشه اما قب‌ل داری خیلی فرق داره ها. اینکه تو به خواست خودت جایی که د ...

درسته

از قبل شاغل بودم تو جلسات آشنایی گفت ما نیازی به درامد شما تو زندگی نداریم من حاضرم همون پول رو به ش ...

چند روز قبل این آقا رو ردش کردم عزیزم

به دلم نشسته بود ولی نمیشد به عنوان همسر روش حساب باز کرد، کاملا با حرفات موافقم ولی مرد خوب کم شده خیییلیییاااا دنبال کمک خرج و به قول خودشون همراهن ولی همراه اقتصادی نه چیز دیگه...

خدا شما رو برای هم حفظ کنه

امروز یه نفر دیگه رو که بهم معرفی کرده بودن دیدم شغل و درامد خوب داشت و گفت دوست داشتی برو سرکار دوست نداشتی نرو اماااا اصلاااا ظاهرش به دلم ننشست و کنسل شد

خسته‌ام دعا کن برام🩷

چند روز قبل این آقا رو ردش کردم عزیزمبه دلم نشسته بود ولی نمیشد به عنوان همسر روش حساب باز کرد، کامل ...

عزیزم من تا ۲۶ سالگیم همینجور هر کس با معیارام همخونی نداشت رو رد میکردم تا بالاخره مردی که معیار هام رو داشت انتخاب کردم. شما هم با خودت روراست باش اگر این موضوع واقعا معیارت هست کوتاه نیا، بر اساس ملاک های شخصی خودت طرفتو انتخاب کن 

یه خواستگار دارم سر مسائل مالی نگرانم بابتشدوتا تاپیک آخرم به حز این در مورد اونهاگه حوصله داشتی ممن ...

عزیزم مشاوره. قبل از ازدواج برید واین مسئله رو هم عنوان کنید

ولی حتما حتما با خواستگاریت در این مورد به توافق برسید

من شاغل نیستم ولی گاهی درآمدهای کمی داشتم

همونم شوهرم ازم گرفته

نمی‌دادم هم دعوا بود

الهی شکر شاغل نیستم

خواستگار من علنا تو جلسه اول گفت دوست ندارم یه نفر پس انداز کنه یه نفر خرج کنه بعد بهش گفتم یعنی خان ...

اگه شاغلی و احتمال زیاد رو پولت حساب کرده باید کارای خونه رو نصف نصف انجام بدین نمیشه که تو دو شغله باشی اون یه شغله از اونور بچه دارن بشین بچهداری بیفته گردنت

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲