دیشب چای زنجبیل غلیظ خوردم،دیشب خواب دیدم، مقداری رطوبت از واژنم ترشح شد،نمیدونم ملتحم شدم یا نه؟ترشحات منی بود یا نه؟ ترشحات پاک هستن یا نجس،نیاز به غسل هست یا خیر، خواهرانی که مساله را میدونن کمک کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باورت میشه چند سال پیش خریدم چند صفحه خوندم انداختم تو کمد دست و دلم نمیره
خودت باید بخای حنا روز اول که رفتم خونه بابام مادرم تا صبح بغلم کرد گریه کردش سال ۱۴۰۰ بودپاییز الان تو ۴سال من به جایی تو زندگی رسیدم که با یاد اون روز ها خندم میگره خودت بخاه تا بتونی تغیر بدی زندگی رو
اگه دست و پات شل نشد تو خواب یا لرزش نداشتی(منظور اون حس ارضا شدنه حتی اگه یه لحظه بدنت شل بشه) تا اونجایی که میدونم غسل نمیخواد.
اون ترشحم که اگه شفاف و لیزه فکر نکنم منی باشه، چون آبی که بعداز ارضا شدن از زن میاد رقیقه و از مجرای ادرار خارج میشه.
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.