2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیان یه سوال دارم

352 بازدید | 25 پست

دیشب چای زنجبیل غلیظ خوردم،دیشب خواب دیدم، مقداری رطوبت از واژنم ترشح شد،نمیدونم ملتحم شدم یا نه؟ترشحات منی بود یا نه؟ ترشحات پاک هستن یا نجس،نیاز به غسل هست یا خیر، خواهرانی که مساله را میدونن کمک کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قربونت تو خوبی کم پیدایی

کلا سایت نمیام عزیزم الان اتفاقی انلاین شدم بعد طلاقم 

وقتی میام اینجا تو سایت یاد گزشته میوفتم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
کلا سایت نمیام عزیزم الان اتفاقی انلاین شدم بعد طلاقم وقتی میام اینجا تو سایت یاد گزشته میوفتم

آره درکت میکنم حق داری. منم یک مدت نبودم تاپیک ها و نظرات چند سال قبلمو که اتفاقی میبینم حالم بد میشه مخصوصا که حاصلش شد مریضی الانم

آره درکت میکنم حق داری. منم یک مدت نبودم تاپیک ها و نظرات چند سال قبلمو که اتفاقی میبینم حالم بد میش ...

اینجا غم قالب فکر روح ادم میشه هر چقدر فاصله بگیری بهتره

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
درسته اما کجا برم چیکار کنم نه دوستی نه خواهری نه.... بیخیال

حنا کتاب معجزه شکر گزاری راند برن دانلود کن همین الان بخون هزاران درصد زندگیت فرق میکنه بهت قول میدم 

حنا کتاب معجزه شکر گزاری راند برن دانلود کن همین الان بخون هزاران درصد زندگیت فرق میکنه بهت قول میدم

باورت میشه چند سال پیش خریدم چند صفحه خوندم انداختم تو کمد دست و دلم نمیره

باورت میشه چند سال پیش خریدم چند صفحه خوندم انداختم تو کمد دست و دلم نمیره

خودت باید بخای حنا روز اول که رفتم خونه بابام مادرم تا صبح بغلم کرد گریه کردش سال ۱۴۰۰ بودپاییز الان تو ۴سال من به جایی تو زندگی رسیدم که با یاد اون روز ها خندم میگره خودت بخاه تا بتونی تغیر بدی زندگی رو

اگه دست و پات شل نشد تو خواب یا لرزش نداشتی(منظور اون حس ارضا شدنه حتی اگه یه لحظه بدنت شل بشه) تا اونجایی که میدونم غسل نمیخواد. 

اون ترشحم که اگه شفاف و لیزه فکر نکنم منی باشه، چون آبی که بعداز ارضا شدن از زن میاد رقیقه و از مجرای ادرار خارج میشه. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.