2777
2789

کلمه گاهی میگه دو سه تا جمله دو کلمه ای. کلمه تکرارمیکنه ولی هنوز به زبون چرت و پرت حرف میزنه .خیلی داغونم . 18 ماهگی راه رفت . الان بچه های همسنش دوچرخه بازی میکنن حرف میزنن . همش کارم گریه هست خودمو مقصر میدونم که این بچه کند ذهن شده

در شب هجران مرا پروانه ی وصلی فرست .. ورنه از دردت جهانی را بسوزانم چو شمع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه ربطی داره من پسر خاله هام چهارسالگی تازه حرف زدن الانم ک بزرگ شدن ماشالا خیلی باهوشن.دختر خودم تازه ده ماهگی تونست بشینه ولی هیچ مشکلی نداره خداروشکر فقط تنبله بچم

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
چرا خودت و مقصر میدونی عزیزم. بعضی بچه ها این طورن. داداش من 4 ساله بود حرف زد.خیلی باهوش هم هست.

پسر اکثرا نسبت به دختر دیرتر حرف میزنه و بخاطر هورمون مردانه شون هست و تا چهار سال طبیعیه

برادر زاده من شش سالگی حرف زد دخترخودم هفده ماهگی راه رفت این فکرارو بریز بیرون دختر خوب بچت کاملا سالمه فقط یکم دیرتر انجام میده اشکالی نداره ک غصه نخور اگه خیلی نگرانی میتونی ببری گفتار درمانی 

دخترمنم۲ماه دیگه ۳سالش‌ میشه اصلا هم کندذهن نیس‌ قربونش‌ بشم‌ فقط حرف زیادنمیزنه که میبرمش‌ گفتار درمانی بهتر شده خیلی هم باهوشه

یعنی چی میگی کندذهن دختر منم دیرراه‌ افتاد هنوز نمیتونه دوچرخه‌ رکاب بزنه

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊