2777
2789

هیچی دیگه چاره ای جز تحمل کردن نیس

اگه شوهرت باهات خوبه که بهتر میتونی کنار بیای

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

هیچی دیگه چاره ای جز تحمل کردن نیساگه شوهرت باهات خوبه که بهتر میتونی کنار بیای

اخه ی قسمت از زندگی ماهستن من ب همسرم میگم علاقه ای ندارم ب رفت امدباخانواده ات بدون چون وچرا میگه باشه نریم ولی دلم واینمیسته گناه داره یجورایی رفت امدباهاشون سرخورده ام میکنه یجورایی نمیریم از شوهرم خجالت میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ی قسمت از زندگی ماهستن من ب همسرم میگم علاقه ای ندارم ب رفت امدباخانواده ات بدون چون وچرا میگه ب ...

وقتی شوهرت اینقدر راحت قبول میکنه که رفت امد نکنید یعنی خودشم زیاد میلی نداره

چون معمولا اکثر مردا به زور زنشونو میبرن خونه مادر خواهرشون حتی اگه اون زن ناراضی باشه 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

اینقدر مهم نباشه برات که طومار نوشتی رها کن فکرت رو بزار رو رشد و خوشبختی خودت

بخدا من رهاکردم گذاشتمشون کنار تموم تلاشمومیکنم همسرم حداقل پدرمادرشوببینه تامیریم اونجاشروع میکنه ازاونا گفتن بابانگووو مگ اومدیم ازونا بشنویم خسته شدم دیگ ازدسششش بخداقسم بی حاشیه ترین عروسم براشون همیشه نیشم بازه میگم میخندم بااینکه شاغلم زندگیم دسته گل همه کارمیکنم ولی ...

وقتی شوهرت اینقدر راحت قبول میکنه که رفت امد نکنید یعنی خودشم زیاد میلی ندارهچون معمولا اکثر مردا به ...

اصلاااهمسرم اصراری نمیکنه میگم ک الان۵هفته اس نرفتیم اصلابراش مهم نیس خودش تاعصبی میشه میگ من بی کس وکارم من پدرمادرندارم خاتواده ندارم جیگرم اتیش میگیره 

بخدا من رهاکردم گذاشتمشون کنار تموم تلاشمومیکنم همسرم حداقل پدرمادرشوببینه تامیریم اونجاشروع میکنه ا ...

منم دقیقا همینه ۵ساله نمیرم اونا تغییر نمیکنن روانتو فقط بهم میریزن همسرت خواست بره خودش بره تو نرو 

میدونی این استرسا چقدر به خانمها اسیب میزنه  

اصلاااهمسرم اصراری نمیکنه میگم ک الان۵هفته اس نرفتیم اصلابراش مهم نیس خودش تاعصبی میشه میگ من بی کس ...

ببین خودش قلق و اخلاق خانوادشو بهتر از شما میدونه 

وقتی خودش اصراری برای رفتن نداره دیگه تو هم پیله نکن

سری که درد نمیکنه چرا میخوای ببندی؟؟ 

منم دقیقا همینه ۵ساله نمیرم اونا تغییر نمیکنن روانتو فقط بهم میریزن همسرت خواست بره خودش بره تو نرو ...

زده دیگ پلیپ رحمم وبااینکه عمل کردم خوب نمیشه شغل خودمن پراز استرس 

ببین خودش قلق و اخلاق خانوادشو بهتر از شما میدونه وقتی خودش اصراری برای رفتن نداره دیگه تو هم پیله ن ...

چی بگم بعضی روزا دلم میگیره نمیخوام ی وقتی من باعث این موضوع باشم فردا اه ونفرینی پشتمو نگیره

زده دیگ پلیپ رحمم وبااینکه عمل کردم خوب نمیشه شغل خودمن پراز استرس

مشکلات زنانگی بسیار در خانمها زیاد شده

بخاطر استرسهای طولانی مدت

نکن با خودت اینکارا رو 

ول کن چیزی که درست نمیشه 

چی بگم بعضی روزا دلم میگیره نمیخوام ی وقتی من باعث این موضوع باشم فردا اه ونفرینی پشتمو نگیره

نه قرار نیست جلوشو بگیری ایشون خواستن برن خب برن 

شما قراره فقط از خودت و روانت محافظت کنی همین

بگو شما برو سر بزن پدر مادرت هستن من اذیت میشم استرس برام خوب نیست

مشکلات زنانگی بسیار در خانمها زیاد شدهبخاطر استرسهای طولانی مدتنکن با خودت اینکارا رو ول کن چیزی که ...

کی الان اعصاب ارومی داره همه دیوونه شدن بخدا۹۰درصداطرافیانم نابارورن خودمم۲ساله اقدامم نشده

نه قرار نیست جلوشو بگیری ایشون خواستن برن خب برن شما قراره فقط از خودت و روانت محافظت کنی همینبگو شم ...

انقد میگم ک اونم میگ تونیای من پامواونجانمیذارم یانمیریم یابریمم باهم میریم