2777
2789
عنوان

معلمای الان

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 263 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان همه جورش خوبه نوکرشم هسم😁

اره  اره. معلومه 💔😐

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

میگه گوشی آزاد😂😂ی چیزایی آزاد میکردم ک تو هیجا آزاد نیس😂

اره حتما کراش زدن رو بقیه😐مخصوصا پسرا💔

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چون چ چسبیده ب راوالا کجا الان میزنن اون مال دهه هفتاد و ۶۰ بود

الان با سیگار دست بچه ها رو میسوزونن. 

پسر خودم یکیشون بود. کلاس چهارم. 

ظهر اومد خونه دیدم روی دستش تاول زده.. پرسیدم چی شده .... گفت خورده به بخاری. 

ولی معلوم بود عمدا سوخته.. .. 

تا الان هم جاش مونده.. 

همین ۲ سال پیش معلم داشتم مث چی میخابوند تو صورت طرف

اره منم دیدمم.. .معلمایی ک سنشون بالاس اینجورین.

فک کنم.جامونده های جنگ مغولن😂😂😂. 

همین ۲ سال پیش معلم داشتم مث چی میخابوند تو صورت طرف

اره منم دیدمم.. .معلمایی ک سنشون بالاس اینجورین.

فک کنم.جامونده های جنگ مغولن

🙄🙄😳😳اجازه بده نپذیرم

بپذیر من خودم. سر زده رفتم.. و دیدم.. تازه مدرسه دخترونه. 

هر معلمی بیخود می‌کنه دست روی بچه ی مردم بلند کنه حالا هرکاری کرده باشه، این چیزا که مال قدیم بود الان کی دست بزن داره؟داشته باشه همون سال اول خونه نشین میشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان با سیگار دست بچه ها رو میسوزونن. پسر خودم یکیشون بود. کلاس چهارم. ظهر اومد خونه دیدم روی دستش ت ...

بعد نرفتی مدرسه رو روی سرشون خراب کنی؟ الان دارم شاخ در میارم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من بودم شتک میکردم اون معلم رو

من دوم راهنمایی بودم. 

موهام خیلی بلند و پر بود. 

مامانم. برام سه تایی میبافت و حالت یالان میبستشون به هم که از زیر ممقنعه ـنزنه بیرون

. بعد. یه روز رفتم مامانم گفت پ موهات کو؟

گفتم بستس.گفت پ چرا نصف شده..

دیدم بله 🙈💔😭😭موهام قیچی شده😭😭😭انقد گریه کردم براش ک نگو

میدونستم کار کی بود.

یه معلم ورزش داشتیم..خیلی خر بود😭😭😭دست بزن.

ک.ث.افتی بود که نگو....

منو میگی..بابام یه قیچی داشت بزرگ.برا لاستیک پاره کردن بود.

من بردمش مدرسه...🙈 زنگ ورزش بود بچه ها تو حیاط.اونم نشسته بود رو صندلی حیاط.من هم رفتم موهاشو قیچی کردم😂😂😂.هیشکی نفهمید...

دیگه نیومد مدرسه.😂😂💔💔

@kopmm‍  بخون حتما لازمت میشه.. 

بابا خب اذیت میکنه نباید تذکر داد؟

🙄🙄🙄اون جیزی ک فکر میکنی منم خودتی 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂من معلم هام خوب بودن باهام جون شاگرد زرنگ بودم اما خب مدیر مون خیلی روانی بود چند باری باهاش دعو ...

زیاد دعوا میکردم منم😂😂 

😂😂😂مدبر ما ی حیون ب تمام معنا بود

صد رحمت به حیوون 💔💔