2777
2789
اگه مشکل از کمپانی باشه مغازه دار اینو میگفت ولی وقتی میگه پس نمیگیریم یعنی چی؟هر وسیله برقی ضمانت ن ...

آره اینم تا دیر نشده فردا صبح بره پیش مغازه داره مشکلشو بهش بگه فردا بیاد بگه نه خانوم خودت کاریش کردی و بامبول در بیاره  دقیقا همین امروز ظهر اینا شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نوت سیزده پرو پلاس دارم اذیت نکرد منو اصن یکسال و نیمه دارم شکر خدا با اینکه مدام دستمه مدام به نت و بازی و فیلم و .... هنگ نداره و باطری خوب مشکل من کیفیت پایین عکس گرفتنه که اینم میگن به نسبت پولی که دادی عالیه و توقع دوربین عکاسی نداشته باش

اگه مشکل از کمپانی باشه مغازه دار اینو میگفت ولی وقتی میگه پس نمیگیریم یعنی چی؟هر وسیله برقی ضمانت ن ...

تو اون شب منو گزارش زدی؟ کد طلایین که تاپیکشو زده بودم فقط تو توی تاپیک بودی 

تو اون شب منو گزارش زدی؟ کد طلایین که تاپیکشو زده بودم فقط تو توی تاپیک بودی

مگه باهات پدر کشتی دارم الکی گزارشت بزنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه