2777
2789
عنوان

ای یو دی

89 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من پنج ماهه ازدواج کردم

با همسرم تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم فعلا تا چند سال شرایطش رو هم نداریم

کسانی که تا حالا باردار نشدن هم میتونن آی یو دی بذارن؟

کسی تجربه ای داشته

قرص هم نمیتونم استفاده کنم خیلی عصبی میشم و بهم میریزم با روش های دیگه ام استرس میگیرم بعدش باید یدونم اورژانسی بخورم بدنم کلی بهم ریخته 

اگه تجربه ای دارین بگین ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میگن ۸۰ درصد کلا جلوگیری میکنه

درصدشکستش از روشهای دیگه بیشتره.ای یود ی روش خیلی خوبیه ولی فکر میکنم‌ای یودی بعد تولد یه فرزند میزارن علتشو نمیدونم ولی بازهم از یه ماما بپرسین 

نه نمیشه حتما باید زایمان کرده باشی در عیر اینصورت نمیذرن من سزارینم شدم رفتم دکتر با کلی غر غر گذاشت که دهانه رحمت باز نشده سخته گذاشتنش و فلان طبیعی بودی راحت میذاشتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
درصدشکستش از روشهای دیگه بیشتره.ای یود ی روش خیلی خوبیه ولی فکر میکنم‌ای یودی بعد تولد یه فرزند میزا ...

فوبیا دارممم

از وقتی ازدواج کردیم خواب راحت ندارم انقد فکر بچه میاد تو سرم چون به هیچ وجه امکانش نیس

نه نمیشه حتما باید زایمان کرده باشی در عیر اینصورت نمیذرن من سزارینم شدم رفتم دکتر با کلی غر غر گذاش ...

یجایی تو گوگل میخوندم نوشته بود ای یو دی هلندی برای کسایی ک باردار نشدن میذارن

سایزش کوچیکتره 

یجایی تو گوگل میخوندم نوشته بود ای یو دی هلندی برای کسایی ک باردار نشدن میذارنسایزش کوچیکتره

نمیدونم از دکتر باید بپرسی ولی من که موقع گذاشتنش کلی درد کشیدم نمیدونم حالا چرا میخوای بذاری مگه تا ده سال بچه نمیخوای؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲