2777
2789

پزشکی تعهدی زده بودم ولی مردود شدم خیلی افسردگی گرفتم اصلا ناراحتم خیلی اختلافم کم بود با نفراتی که آوردن از وقتی فهمیدم یسری از بچه های کلاسمون آوردن خیلی ناراحت افسرده ام بقیه رشته های پیراپزشکی هم آزاد زده بودم که محروم نشم دولتی نزدم نمیرم هیچکدومو از خودم متنفرم آزمون می‌خوام ثبت نام کنم ولی خیلی ز برنامش عقبم😞😭😭😭 اصلا از همه عقب افتادم تازه می‌خوام شروع کنم اصلا نمی‌دونم از کجا شروع کنم میدونم نمی‌رسم به آزمون تا چندتا آزمون بعدی ولی خب سعی میکنم تا اسفند درسارو تموم کنم 😭😭😭مشاورم نمی‌گیرم به کسی اعتماد ندارم رفتم کتاب تسارو نگاه کردم خیلی تستن به هیچمدوما نمی‌رسم😭😭😭😭

چقدر ذوق داشتم ولی همش کور شد خدایاااا خستم دیگه😭😭😭😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم فعلا چند روزی یه استراحتی داشته باش با انگیزه بیشتر و اکتفا به تواناییت دوباره شروع کن نتیجه خوب میگیری🏵️🌺

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خدایا یعنی میشه از الان شروع کرد تا اسفند رسید همه رو جمع کنی؟

عشقم توووو باید اصول رو بلد باشی مثلا شروع کن از فردا ۳ ساعت بخون هر روز ۱۵ دقیقه اضافه کن به مطالعت تا آخر هفته میبینی یه ساعت مطالعت رفته بالا

بدنت عادت میکنه و روزی که نخونی حس میکنی چیزی کم داری 

غذا خوردن برات سخته؟؟ نه چون عادت کردی هر روز میخوری  

درس هم اینطوری میشه استمرار پس خیلی مهمه  

وا تا اخای مهره وقتی صفر نیستی پس عقبم نیفتادی فقط بخون بجای مقایست با بقیه

اره زیست شیمی میتونم به ازمونا برسونم ولی ریاضی فیزیک نه خیلی عقبم خیلی عمومی هم که هیچی هنوز شروع نکردم