2777
2789

۵۰۰ شد 

خوبه

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینترنتی گرفتی؟منم قیمت کردم حدود۵۰۰درمیاد حس کردم خیلی گرون چه تاثیری دیدی ازش

خودم نگرفتم با واسطه برام سفارش دادن 

خیلی وقت نیست که دارمش ، تاثیر خاصی انتظار نداشته باش 

حرز محافظه ، شیاطین و انرژی بد رو دور می‌کنه ، برای چشم زخم خوبه در کل سفارش شده و خوبه

نماز مخصوص داره باید بخونی 

برای تاثیر بیشتر باید نماز های روزانه ات رو هم بخونی

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

خودم نگرفتم با واسطه برام سفارش دادن خیلی وقت نیست که دارمش ، تاثیر خاصی انتظار نداشته باش حرز محافظ ...

نمازش فقط ی بار خونده میشه یا مداوم؟

Not Now maybe  Later
نمازش فقط ی بار خونده میشه یا مداوم؟

نماز مخصوص خودش فقط یکبار 

اما نماز های عادی روزانه رو هم بخون همیشه