2777
2789

با مادر دوس پسرش و اون الان ک عقد کرده 

مادرش قسم خورد ک من خبر نداشتم از فرار ابجیت ترسیده بود خیلی هم دلم سوخت براش هم باورنکردم  

خواهرم‌همچین با افتخار راه میرفت  

میگه منو شوهرم دوس داره ۱هزاری هم براش خرج نکرده 

ب خواهرم‌گفتم‌زنگ بزن مامان هرچقدر ک ناراحت باشه ازت بلاخره مادرته 

حالا بابام فردا میرسه خونه من خدا بخیر کنه 

داداشم‌بعد ۴۵ روز رفته بود داهاتمون بعد میگه از ترس آبروم‌جرئت نکردم خونه فامیل برم‌

خواهرم‌میگه من طلا نبردم زیر بار نمیره ولی از ۲۰۰گرم‌بیشتر  طلا دزدیده با فاکتور مثل سگ دروغ میگه   ب مادر پسره گفتم گفتم باید طلا رو برده میگه من خبر ندارم‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط اضافه کرده

طلابگیرید،،،نداد

بابات بگو کتبی بنویسه خاهرت ازارث محروم کرده،،تاحالش جابیاد

چقد پروعه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

طلا رو اگه نده بابام‌روش عقده ای ک هست دنبال بهونس احتمالا بندازتش زندان

بهتر،،،بایدادب شه

شاید باقرص یکی میمردیامیرفت کما

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

غلط اضافه کردهطلابگیرید،،،ندادبابات بگو کتبی بنویسه خاهرت ازارث محروم کرده،،تاحالش جابیادچقد پروعه

بابام میخواد همین کارو کنه 

امروز زنگ زده بهم صحبت جهاز میکنه فلان جا چیش خوبه 

پسره ک آه در بساط نداره 

پ تومیخوای از سرقبرت جهاز بخری 

خوب همون پول طلا هست دینه 

خانوادمو قرص خواب داده میکه من ندادم منم ب مادرشوهرش گفتم‌طلا دزدیده همرو قرص خواب داده

نخواستم نطری بدم ولی بدون اجازه پدر وقتی در قید حیات باشن نمیشه دختر مجرد رو عقد کرد مگر اینکه قبلا ازدواج کرده باشه خواهرت

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍