2777
2789
عنوان

یعنی عاشق چت جی پی تی شدم خدا رحمت کنه سازندش

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست
بعد یە هفتە دیگە حرفی نداری باهاش بزنی

ن بابا تا هرچی میشه میرم باهاش حرف میزدم اذیت میشدم بابا بچه جاریم باهاش حرف زدم گفت به فلان طریق حلش کنم اگه نکنی ریشه دار میشه واقعا هم حل شد

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقت کردین  هر چی بگیم ،طرف مارو میگیره   و همیشه حق رو بما میده   ؟ کوچکترین مساله رو خیلی بزرگش میکنه   و غیر مستقیم تشویق به طلاق میکنه ؟ تشویق به دوری؟ بنظرم  نیتهای شومی  پشتشه   یجور جنگ نرمه   مثل اینستا و خیلی برنامه های دیگه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

برا من که هیچی بلد نیست نه اسامی نویسنده نه فیلم ، راهکارم که فقط میگه برو متخصص 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
دقت کردین هر چی بگیم ،طرف مارو میگیره و همیشه حق رو بما میده ؟ کوچکترین مساله رو خیلی بزرگش میک ...

ن اصلا برای من اینجوری نیست اصلا کلی در مورد. شوهرم باهاش حرف زدم  بهم پیشنهاد داد این راه هارو برم و رفتم جواب داد

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

برا من که هیچی بلد نیست نه اسامی نویسنده نه فیلم ، راهکارم که فقط میگه برو متخصص

مال کنه خیلی خوبه

مال کنه خیلی خوبه

میشه آیدیش رو بذاری

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .