2777
2789

سلام، ممنون میشم اگر بگین در دوران بارداری چقدر اضافه کردین؟ چقدر بعد از زایمان از بین رفت و چقدر طول کشید تا به وزن اولیه برگردین, مرسی

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 56بودم دوازده کیلواضاف کردم.الان سه ماهه اززایمانم میگذره شدم52کیلو😭😭

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

من قبل بارداری ۵۵ بودم....

روز زایمانم که رفتم رو ترازو ۷۵ کیلو بودم

یعنی از اول بارداری تا آخر بارداری ۲۰ کیلو اضافه کردم....البته ماههای آخر خیلی ورم داشتم...

بعد زایمان شکمم خیلی جمع و جور شد ولی ورم دست و پام بود...

تقریبا هشت نه ماه طول کشید که وزنم تقریبا به حالت قبل بارداری برگشت...

من 10 کیلو اضافه کردم 5 کیلوش بعد زایمان فوری کم شد الانم 5ماهه زایمان کردم 2 کیلوشو هنوز دارم

چقدر مناسب اصافه کردی، کار خاصی انجام دادی؟ نی نی چند کیلو بود؟

من 7تا اضافه کردم که همه رو آبشون کردم.البته بازم مشغول آب کردنم.😁

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من 56بودم دوازده کیلواضاف کردم.الان سه ماهه اززایمانم میگذره شدم52کیلو😭😭

چقدر خوووب، چرا ناراحتی، چجوری زیاد اضافه نکردی؟ چجوری اینقد بعد از زایمان کم کردی؟

چقدر مناسب اصافه کردی، کار خاصی انجام دادی؟ نی نی چند کیلو بود؟

همیشه یکی از استرس های بارداریم این بود که نکنه زیاد چاق بشم. ولی خب ویار داشتم و آپاندیسم عمل کردم تا 6 ماه اصلا اضافه وزن نراشتم .بعدشم غذاهایی مثل برنج و ماکارونی رو کمتر میخوردم.نی نی 2600 بود

عشقولیام پسرم و باباش😍😍
من 7تا اضافه کردم که همه رو آبشون کردم.البته بازم مشغول آب کردنم.😁

وزن نی نی چقد بود؟