2777
2789

بالای ایستگاه پرستاری ۶ تا دوربین وصله که شنود هم دارن و توسط سه تا واحد چک میشه روزانه و قانون تفکیک جنسیتی وجود داره که مثلا تو بخش اطفال نیروی آقا نمی زارن تو بخش زنان نمی زارن تو بخشای اورژانس و جراحی ام هر دو نیرو وجود داره پروسیجر های خصوصی حتی نیمه خصوصی توسط هم جنس انجام میشه تو مطابق شاید تو بیمارستان این امکان حتی صفر هم نیست 

کدوم تاپیک 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان چیه؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نمیشه گفت صفر من تاپیک طرفم ندیدم  

یکی از فامیل ها برای زایمان که از بی هوشی درمیاد میبینه یک مرده داره دست به سینش تا چشماشو باز میکنه یارو رو میبینه طرف فرار میکنه اون طفلکم بخاطر اینکه شر نشه صداشو درنمیاره 

من زمان بارداری چندبار بستری شدم بلوک زایمان بودم  آقا چندبار اومد بالا سرم .بیمارستان آموزشی بود .فککنم انترن بودن.

میومدن فشار میگرفتن و آن اس تی

دخترم بستری بود یبار پرستارش آقا بود.