2777
2789
عنوان

کسی همسر املاکی داره

149 بازدید | 14 پست

ی خونه روستایی هست امانت دستمه. صاحبخانه گفته بدمش ب فامیلشون ک معتاد و دزد هست

حالا تو قرارداد چیا رو بنویسم ک کلاه سر صاحب خانه نره

صاحبخانه گفت ففط حواسم ک کنتور اب و برق باز نکنن بدزدن. یا در و پنجره باز نکنن بفروشه دزده

چیکار کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مجبوره بده ادم‌بهتر نیست

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبوره بده ادم‌بهتر نیست

کسی دیگه ایی نیست روستاس و ۳تا خونه از فانیلای دزده هم تو اون کوچه هستن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قبول نکن. بگو خودش بیات

صاحبخونه خیلی در حقمون لطف کرده قللا

خونه تو شهرش رو چند سال مفت داد نشستیم

صاحبخونه خیلی در حقمون لطف کرده قللاخونه تو شهرش رو چند سال مفت داد نشستیم

خوب میخوای لطفشو اینجوری جبران کنی.چه ربطی داره که فامیلاش تو اون کوچه هستن.صبر کنید لست ادم درست بدید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

صاحبخونه خیلی در حقمون لطف کرده قللاخونه تو شهرش رو چند سال مفت داد نشستیم

دستش درد نکنه 

ولی طوری نشه اون ثواب کنه ،شما کباب 

این آدم ،مورد اعتماد نیست اصلا ،بگو لطفا خودت خونه رو تحویل بگیر بعد به هر کی دوس داری بده 

😐🤷🏻‍♀️
دستش درد نکنه ولی طوری نشه اون ثواب کنه ،شما کباب این آدم ،مورد اعتماد نیست اصلا ،بگو لطفا خودت خونه ...

خودش هزار کیلومتر دور تره

چجور خونه تحویل نیدن

به صاحب خونه خودش نتونست بیات ،یک آدم مطمئن معرفی کنه ،نه یک دزد و معتاد معلوم الحال

چی بگم بخدا