2777
2789
عنوان

هرچی میخورم مامانم به چشمش میاد

307 بازدید | 20 پست

همیشه واسه داداشم آجیل ومیوه های موردعلاقش وکلی خوراکی میخره میبره میزاره تو اتاقش زیرتختش ک من نبینم بعدم هی میگه بچم هیچی نمیخوره من یکم تپلم و اشتهام زیاد بعد اگ من برم سریخچال یچی بخورم خیلی به چشمش میاد و همش پیش بقیه آجیام میگه پانیذماشالله خیلی میخوره واین حرفا،خیلی خستم از این شرایط😭از ی سنی به بعد تو خونه پدر حتی معذبی یچی برداری بخوری😭

شاید چون پانیذ جان اضافه وزن داره و مامانش برای سلامتی خودش این حرفا رو بهش میزنه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مامانا بدشون میاد دختر تپل باشه میگن قشنگی هیکلش بهم میریزه 

مامان منم همیشه میگه بهم 

نیت دیگه ای نداره اشتباه برداشت نکن 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

بعضی مامانا بدشون میاد دختر تپل باشه میگن قشنگی هیکلش بهم میریزه مامان منم همیشه میگه بهم نیت دیگه ا ...

نمیدونم ولی این رفتارش باعث میشه حس کنم هرچی من میخورم به چشمش میاد

نمیدونم ولی این رفتارش باعث میشه حس کنم هرچی من میخورم به چشمش میاد

نه عزیزم مامان منم دقیقاااا همینه 

یه ذره تپل شم انقد میگه آبرومو میریزه 

چون ملکه ذهنشون اینه که دختر باید ظریف و لاغر باشه 

ولی پسر چاق بشه عیبی نداره 

در اون حدم تپل نیستم ولی توپرم

بعضی مامانا بلد نیستن قشنگ منظورشونو برسونن یا احساساتشونو بروز بدن عزیزم چون یاد نگرفتن 

مطمئنم مامانت هیچ منظوری نداره  

بعضی مامانا بلد نیستن قشنگ منظورشونو برسونن یا احساساتشونو بروز بدن عزیزم چون یاد نگرفتن مطمئنم ماما ...

خودشم همیشه قسم میخوره میگه منظور ندارم ولی خب هربار میگه دلم خیلی میشکنه