2777
2789
عنوان

قراره آوای باران رو بده 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست
ساختمان پزشکان هم

وای ساختمان پزشکان عالیه

ولی حیف پخش نمیکنن😭

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم الان منمچ سرعتی داشتی سریع تاپیکشو زدی خخخخخ والا اینقد دیدیمش دیگه همه سکانس هاشو بلدم

خیلی عالی بود عاشق اون پسره می بود عاشق باران بود مو فرفری بودم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

خیلی عالی بود عاشق اون پسره می بود عاشق باران بود مو فرفری بودم

کیااااااانوووووووووووش

والا وقتی مرد ی ساعت عر زدم براش دلم میخواست بهم برسن

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

کیااااااانوووووووووووشوالا وقتی مرد ی ساعت عر زدم براش دلم میخواست بهم برسن

وای دقیقاً شدیداً کراش بودم اون زمان

زمانی که چاقو خورد و بخاطر باران اینا و... تو فلش ضبط کرده بودم دائم تا چند سال نگاه میکردم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

وای دقیقاً شدیداً کراش بودم اون زمانزمانی که چاقو خورد و بخاطر باران اینا و... تو فلش ضبط کرده بودم ...

الهیییییییییی

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

وای ساختمان پزشکان عالیهولی حیف پخش نمیکنن😭

باز حداقل ساختمان پزشکان را قبلا یک چندباری داده بعصی هز سریالهای پرطرفدار را حتی یکبار پخش نکرده مثل با ی پنهان وهمسفر وعشق سال‌های جنگ ونرگس واینا وهمچنین بخشیدن کپ پخش کرده مثل شب آفتابی اوای بارانم قشنگه ولی خیلی پخش شده البته کاش به جای اینکه تلویزیون این قدر سریالهای تکراری از آی فیلم پخش می کرد مدل همین سریالهارا برای شبکه اصلی می ساخت نه اینکه الان بیشتر شبکه های اصلی شده سریالهای امنیتی بعدم آوای بارانم تازه پخش سده.

باز حداقل ساختمان پزشکان را قبلا یک چندباری داده بعصی هز سریالهای پرطرفدار را حتی یکبار پخش نکرده مث ...

بله درسته آوای باران خیلی پخش شده سکانس‌هاش حفظم 😅

ساختمان پزشکان هم فقط یکی دوبار تکرارش اومد همون اوایل دهه۹۰ بود دیگه پخش نشد

بله درست میگید ای کاش همچین سریالهایی دوباره ساخته میشد

فقط من موندم زیرآسمان شهر چه اتفاقی افتاده دوباره دارند پخش میکنند 😅 یکی از جذابترین و خاطره انگیزترین سریالهایی که دیدم  هست

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
بله درسته آوای باران خیلی پخش شده سکانس‌هاش حفظم 😅ساختمان پزشکان هم فقط یکی دوبار تکرارش اومد همون ...

در راستای اینکه بعد از نظر سنجی وانتخاب آوای باران از طرف مردم متوجه سدند که مردم بیشتر مخاطب سریتل های احساسی واجتماعی لتند حالا می‌خواند دوباره سریال عشق گمشده را ۹ای تب سرد پخش کنند.خوبه ولی کاش یک سریال احساس واجتماعی غیر تکراری مثل همسفر یا بازی پنهان جاش می‌گذاشتند.