2777
2789
عنوان

شکستن دل مادر تو رو خدا بیایید

70 بازدید | 12 پست

دل مامانمو شکوندم. الان ۶ساعته قلبم داره میترکه. نفس نمی تونم بکشم. مامانم مشکل قلب داره میترسم اتفاقی براش بیفته. لعنت به من. چکار کنم😩😩😩😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مسائلی چند سال بود آزارم میداد راجب تبعیض و اینا. چون حس کردم فرق میذاره بین من و خواهر برادرام. تراپیستم گفت برو باهاش حرف بزن. منم بهش حرفامو زدم خیلی گریه کرد بهم ثابت کرد اشتباه میکنم. گفت دلمو شکوندی فکر نمی کردم یروزی از تو این حرفا رو بشنوم

شاید لحنت خوب نبوده 

اون تراپیست شاید خوب راهنمایی نکرده 

نمی‌دونم 

یه شاخه گل و عذرخواهی درست میشه 

مادر زود میبخشه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

شاید لحنت خوب نبوده اون تراپیست شاید خوب راهنمایی نکرده نمی‌دونم یه شاخه گل و عذرخواهی درست میشه ماد ...

فردا میرم پیشش از دلش در بیارم. اما میگم خدا نکرده امشب چیزیش نشه. مشکل قلبی داره

فردا میرم پیشش از دلش در بیارم. اما میگم خدا نکرده امشب چیزیش نشه. مشکل قلبی داره

نگران نباش 

یه پیام محبت آمیز بده 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨