2777
2789

خیلی برام سواله مثلا چیارو میگین چیارو نمیگین اون طرفنداتون که فقط به خواهرتون یا دوستای صمیمیتون میگین که اونام خوشبخت شن چیه میشه خواهشا بگین😐

با هرخری نمی پرن و روابط اجتماعی و قدرت تشخبصشون خوبه خوب ها رو هوا میزنن

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کادو خاصی نگرفتم بگم خیلی خفنه ولی خب ۱ ماهه با یک آقایی آشنا شدم برای روز دختر دیروز بهم عروسک خرس خیلییی بزرگ داد از خودمم گنده تر بود. یا مثلا هردفعه میریم هزینه میکنه رستوران کافه همه چیو اون میگیره حتی خودشم پیشنهاد داده برام پول بزنه برم خرید لباس ولی من ازش قبول نکردم که بعدا توقع خیلی چیزا داشته باشه ازم. خودمم کار خاصی نکردم یکی دو بار فقط چای مهمونش کردم یه بارم آبمیوه خوردیم مهمون کردم همین. در کل قدر خودتو بدون کم در دسترس باش بیشتر دوست داره.

هیچ کاری ، کار خاصی نیاز نیست بکنی ، فقط باید یکی دوستت داشته باشه و وسع مالیش برسه که کادوی خوب بخره ، باید تو اخلاقیات طرف جنتلمن بودن باشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

با ادم حسابیا می گردن

مثل این دخترای بنده خدا تونی نی سایت تاپیک نمیزنن کجا برم شوهر پولدار پیدا کنم

حالا یا به واسطه پدر یا به واسطه شغل خودشون با ادمای درست و حسابی مراوده دارن

ترفند و تکنیک هم ندارن، خود پسره خودجوش میخره

منم مثل شما فکر میکردم ولی به نظرم‌ اشتباهه باید خیلی لاس بزنی تا بشناسی

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

از کجا اینجور پسرارو پیدا کنم خب😐بخدا هم ظاهرم هم تیپم هم خانوادم همه جوره خوبم حتی اخلاقمم خوبه من نمیفهممم چرا انگار کسی منو نمیبینه

البته الکی انگشت حلقم انگشتر کارتیر میزارم و اصلا کسیو نگاه نمیکنم نه ایتکه خودمو بگیرما

کلا خجالت میکشم پسرارو اصلا نگاه نمیکنم 

درضمن ۱۸ سالمه