2777
2789

حالا ببین کارش چطوره 

من نمیدونم چرا همه دانش آموزا دنبال دانشجو پزشکی میگردن 

خو از کجا میدونی به عنوان یه مشاور قراره کارش خوب باشه؟ شاید فقط درس خوندن بلدن 

البته این دروغ گفت کلا بحثش جداس ولی فکر نکن هرکی پزشکی میخونه میتونه مشاور خوبی باشه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ببین کارش چطوره من نمیدونم چرا همه دانش آموزا دنبال دانشجو پزشکی میگردن خو از کجا میدونی به عنو ...

عزیزم 

حداقل کسی ک پزشکی خونده ی درکی داره 

اخه ادم مگ کصخله بره از پزشکی روانشناسی 

اسی حالا با این کاری ندارم شاید راست گفته باشه مگه شهریار از پزشکی انصراف نداد شاعر بود، حالا بگذریم اما خیلی حواستون به مشاور باشه خودم چند سال پیش مشاور گند زد به سرنوشتم امسال هم خواهر زادم طفلی یه مشاور گرفت که پزشک بود مطب داشت و ده سال داشته مشاوره میداده اما داشت گند میزد به سرنوشت خواهر زاده میگفت پزشکی نزن نمیاری اما خواهر زاده اولین انتخابش رو زد پزشکی و همونم اورد خداروشکر

کنکور به انگیزه و برنامه بستگی داره میشه گفت ۷۰ درصد انگیزه ۳۰ درصد برنامه چون کسی انگیزه داشته باشه ...

مخالفم 

انگیزه کم و زیاد میشه اما برنامه همیشه ثابته 

برای ی کنکوری بهتره یادگبیره با برنامه پیش بره تا گول دوز دوپامین توی خونش رو بخوره 

اما خب لازمم نیست هزینه ی زیاد بکنه یکی که راه رو بهش نشون بده 

و  قسمت بندی درس ها رو براش انجام بده کافیه 

حالا ببین کارش چطوره من نمیدونم چرا همه دانش آموزا دنبال دانشجو پزشکی میگردن خو از کجا میدونی به عنو ...

ببین اخه جالبش اینجاست 3 باره دروغ گفت

روانشناسی در مقطع کارشناسی اصلا بالینی نیس 

در مقطع ارشد گرایش بالینی داره