2777
2789

🌺اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ🌺

🔴 دنیای بدون امام زمان همینه ...
نه کسی توان درست کردنشو داره
نه کسی به فکر مردم دنیاست

اینو متوجه بشید و بقیه رو هم متوجه کنید ، دنیا نیاز به صاحب اصلیش داره ، جهان نیاز به صاحب اصلیش داره

🤲 دست به دعا بشید
برای ظهور امام زمان

📿 دعا کنید
👤 خودتون رو آماده کنید
👌 کار کنید برای امام زمانتون

بخدا قسم وقت خواستنشه ، هرچقدر بیشتر طولش بدیم ، سختی ها هم بیشتر میشه

دعا کنید برای ظهور، کار کنید برای ظهور
هرکاری هراندازه فقط انجام بدید برای ظهور
نه فقط بخاطر خودتون بلکه بخاطر امام زمان ...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

✨اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ✨ 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

✨اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج بحق زینب کبری سلام الله علیها الله ...

حاجت روا باشین ان شاء الله 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.