2777
2789
عنوان

به نظرتون قیافه ی این آدم زشته یا نه و چند سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای دقیقا امروز این عکسو گرفتم ناراحت بودماز کجا انقدر دقیق گفتین

من تا حدودی این چیزارو تشخیص میدم از چهره افراد . شاید از روی تجربه که مثلا فلان چهره وقتی غمگینه چشماش فلان طور میشه.

میشه بازم تشخیص بدم بگید درست میگم یا نه؟😄

میخوام ببینم تا چه حد تصورم درسته. 

مثلا اینکه حس میکنم شما شاغلی و حدود ۳،۴ تا همکار داری که تقریبا با هم خوبید ولی با یکیشون صمیمی تر از بقیه هستید.

و اینکه همکاراتون از شما تعریف میکنن و میگن چهره تون خوبه ولی شما همیشه با یه لبخند که یعنی حرفشونو قبول ندارید واکنش نشون میدید 

ببخشید من گفتم ۳۱ . من یکم تو سن شناسی ضعیفم . به دل نگیرید عزیزم. ولی خداییش چهره بامزه ای داری . ب ...

اختیار داری حالا ۲۶ و ۳۱ خیلی فرقی ندارن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

میشه بازم تشخیص بدم بگید درست میگم یا نه؟😄میخوام ببینم تا چه حد تصورم درسته. مثلا اینکه حس میکنم شم ...

دارم بهت ایمان میارم😂😂

شاغل که آره یه جورایی چون دانشجوی پزشکی بودم تازه فارغ التحصیل شدم  و دقیقا ۳ ۴ تا دوست صمیمی دارم 

اطرافیان شده از چهرم تعریف کنن ولی من باورشون ندارم

میگما شما ک انقدر خوب حدس میزنی بگو من ازدواج میکنم یا نه 😂

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

زیاد با قسمتتون نمیجنگید .یه نفر هست که شما رو خیلی دوست داره ولی شما زیاد جدی نمیگیرید چون براتون س ...

آره دقیییقا یه نفر بود دوسم داشت خیلی ولی من انقدر برام غیر قابل باور بود که رفت

نمیدونم هنوزم دوسم داره یا نه

دارم بهت ایمان میارم😂😂شاغل که آره یه جورایی چون دانشجوی پزشکی بودم تازه فارغ التحصیل شدم و دقیقا ...

آره بنظرم یه ازدواج خوبی قسمتتون میشه که هم باعث تعجب خودتون و هم اطرافیانتون میشه. فقط کاری که باید بکنید اینه که خوشیها و خوبی های همسرتون رو باید از دیگران به خصوص دوستان پنهان کنید که خدایی نکرده باعث حسرتشون نشه و به زندگیتون آسیب نرسه. تو ازدواج خودتونو دست کم نگیرید که بگید من لایق این شخص نبودم و نمیدونم چرا منو دوست داره. چهره شما دلنشین و صمیمی و کمی تودار و مقداری نازداره☺

مطمئن باشید لایق دوست داشتن و یک زندگی خوبید عزیزم

آره بنظرم یه ازدواج خوبی قسمتتون میشه که هم باعث تعجب خودتون و هم اطرافیانتون میشه. فقط کاری که باید ...

واااای خیلی ممنون عزیزم

عجیب بود خیلی که درصد زیادی از چیزایی که گفتین درست بود😧❤️

جدی میگی عزیزم ؟ 😶😶باورم نمیشه . پس درست حدس زدم.جواب رد بهش دادی؟

جواب رد ندادم ولی انقدر بهش کم محلی کردم که خسته شد رفت

ان شاءالله که درست گفته باشم و خوشبخترین باشی خواهر گلم

انشالله عزیزم

همچنین برای خودت بهترین اتفاقات رقم بخوره انشالله