2777
2789

دارم با گریه تاپیک میزارم براتون ب جز شما کسی نبود باهاش درددل کنم:)

رسیدم ته خط اینجا دیگ اخرش:) 

تاپیک هام بخونید میفهمید چقد بدبختم

دوسال طلاق گرفتم دریغ از یک خواستگار درست حسابی تمام برای صیغ میخان هیچکس منو واس ازدواج نمیخاد بااینکه قیافه خوبی دارم تحصیلات دارم اخلاق مهربونی دارم اما مشکل ازکجاست نمیدونم الانم بخاطر این فشار مالی مستاجری بیکاری محبور شدم با یه مرد از خودم ۱۵سال بزرگتر تو رابطه باشم دوتا بچه ۱۴ساله دار دختر پسر داره به شدت پررو از این نوجوان های حاضر جواب بددهن بخصوص دخترش که از مادرش دستور میگیر بمن پیام های زشت فحشکاری میکن بمن میگ تو اویزون چیز بابای منی زیرخواب بابای منی بابام صدقه مارو بهت میده یه حرفایی که قلبم دار وایمیسه بخاطر همین بچش دیگ علاقم نسبت ب این اقا از دست دادم فقط بخلطر پول باهاش دارم ادامه میدم خیلی میگ بیا عقد کنیم اما من الکی مهریه سنگین میگم که منصرف بشه چون میدونم باهاش ازدواج کنم اون بچه های گستاخش بازم باعث طلاق خواهند شد از این طرفم همسر سابقم بچم اورد انداخت سر من خودشم ترامادول و گل میکش وضعش خیلی خراب نفقه هم نمیده ب قاضی گفت من معتادم سرکار نمیرم پول ندارم. الانم این اقا دبه میکنه با بچم بدرفتاری میکن میگ تو چرا بچت اوردی پس منم بچه هام میارم ب اینام حمالی کن میگم بچه های تو بامن کنار نمیان چرا زور میگی اخ بچه ها اینم بگم بخام باهاش کات کنم یه تعداد وسایل خونم یخجال و...این خریده ازم میگیر 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای بچت سوخت چرا میگی انداخت سر من؟؟؟؟

بچته 

بعدشم رابطه ی شما با این آقا کاملا اشتباهه هر چه زودتر بیا بیرون

مورد بعدی 4 تا وسیله مثل یخچال اینقدر مهمه که یه بچه 15 ساله اینطوری کوچیکت کنه؟

من بودم تو چادر رو موکت البته کنار بچم میموندم و منت این آدما رو نمیکشیدم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه هاش امید دارن به برگشت پدر و مادرشون به هم بخاطر همین وجودتو اضافه میبینن پیامای دخترشو نشون بده و بگو قصد جدایی ازش داری هم بخاطر دخترش هم کنار نیومدن با بچت و جداشو البته قبلش کار پیدا کن ک زیر منت کسی دیگه نری عزیزم

خانپاده خودت کجان؟ 

شاید اکر بمونی پیش پدر مادرت خپاستکار خوب بیاد برات 

متاسفانه وقتی زن مطلقه خونه اجاره میکنه  همه فکرشون میرع سمت اینکه این خانم مورد خوبی برای روابط ازاده و صیغه 

شوهر سابقت خونه و کار داشت؟ نمیشه ببریدش کمپ خوب و ترکش بدین بعذ برگردین پیش هم؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
بچه هاش امید دارن به برگشت پدر و مادرشون به هم بخاطر همین وجودتو اضافه میبینن پیامای دخترشو نشون بده ...

همیش با دخترش دعوا میکن کلا دخترش بی ادب با همه این مدلی از این نوجوان های قد و شاخ . اخه این آقا اصلا دیگ قبول نمیکن زنشو میگ اگ بخای کات کنی من سمت زن اولم نمیرم میرم دنبال یه زن دیگ اصلا این موصوع ربطی بمن ندار 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

شما کوته بین هستی جانم

تاپیک قبلی هم صحبت کردم

تمام نگرانی شما شده پولی که این آقا ازتون دریغ کنه

هم زیبایی هم تحصیلکرده 

اما اعتماد به نفس زیر صفر 

این آقا رو رها کن تا خدا درهای دیگه ای رو به سمتت باز کنه 

همه کاربرها داریم بهت میگیم ولی فقط حرف خودتو میزنی 

شجاع باش 

تو شاید قید بچه ت رو بزنی اما خدا قید بنده ش رو نمیزنه 

هر چند که در برابر بچه ت مسئولی و باید پاسخ گو باشی