2777
2789
عنوان

سختی های زندگی با دوتا بچه

167 بازدید | 18 پست

سلام من شوهرم قبلا تو شرکت کار میکرد قبلا ها تکوتوک سیگار می‌کشید من بعد ۴ سال بعد ازدواج متوجه شدم چندبارم باهاش حرف زدم اون موقع وانت داشت گفتم حتما بابت وانت بعد رفت شرکت باز دیدم گفت سالی یه بار ماهی یه بار الان از شرکت اومد بیرون سواری رو فروخت آریسان بخره تو کیف سرکارش فندک دیدم گفتم اوو داره عادت میکنه باهاش صحبت کردم گفتم حالا بهتر میشه بعد دیدم دهنش بو میده دوتا بچه دارم خسته شدم اصلا نمیتونم مادر خوبی باشم برای بچه هام 

فکر نمیکنی زیادی سخت میگیری؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نمیکنی زیادی سخت میگیری؟

مرد زحمتکشیه خوبه فقط دوتا عیب داره یک سیگار دو زیاد مذهبی نیست اینا رو مهمه خانوادش فول مذهبی این فرق داره منم همچین خوب نیستم ولی میگم شاید مذهبی نیست زندگیمون برکت نداره

مرد زحمتکشیه خوبه فقط دوتا عیب داره یک سیگار دو زیاد مذهبی نیست اینا رو مهمه خانوادش فول مذهبی این ف ...

حساس شدی

سیگار خیلی بد نیست واقعا 

مذهبی بودنم معیارش خداست نه بنده خدا

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

[QUOTE=398312514]بخاطر سیگار ، نمیتونی مادرخوبی باشی؟[/QUOTEآآره خانوادش هیچکدوم نمیکشن باعث حسرت من ...

منم شوهرم سیگاریه 

ولی منم اوایل خیلی حرث خوردم و جنگ کردم ولی فایده نداشت

رها کن این موضوعو ، فایده نداره ، حیف جون شون

مرد زحمتکشیه خوبه فقط دوتا عیب داره یک سیگار دو زیاد مذهبی نیست اینا رو مهمه خانوادش فول مذهبی این ف ...

انسانیت داشتن برکت میاره تو زندگی.همینکه باعث ازار دیگران نباشی و زن و بچت برات مهم باشن کافیه.هیچ کس کامل نیست خود شما هیچ ایرادی نداری؟رو خوبیاش تمرکز کن.به مرد نباید زیاد گیر داد اونوقت پنهانی هزار کار میکنه بعد شاکی میشین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم