2777
2789

خداروشکر امروز شلوغ بود تو کوچه سرعتشو کم کرده از بغلم رد شد نمیدونم چه حرف مفتی زد 

بعضیاشون خیلی حیونن

تنها میرین بیرون چکار میکنید شما

ولی خیلی مدته من میبینم پسرا دیگ تیکه نمیندازن

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیکه هیچی من از دست درازی میترسم

ن بابا

نسلشون منقرض شده خداروشکر 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من با چادر بودم ماشین دنبالم کرده,نمیدونم میخواست مسخره کنه یا چیبدون آرایش,حجاب کامل

خدا لعنتش کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا فقط موتوری نیست که 

طرف از کنارت هم رد میشه یه متلک میندازه 

یا نمی‌دونم شاید هم شانس منه اینا سر راهم قرار میگیرن 

هر وقت اومدم با اضطراب اجتماعیم مبارزه کنم و برم تو جامعه یکی پیدا شد یه گهی بخوره و من باز بشینم تو خونه 

در کل باید برات مهم نباشه 

هرچند این حجم از بی فرهنگی آدم رو آزار میده 

متأسفانه من خودم دچار اضطراب میشم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

والا فقط موتوری نیست که طرف از کنارت هم رد میشه یه متلک میندازه یا نمی‌دونم شاید هم شانس منه اینا سر ...

نمیشه بی تفاوت بود بعضیا خیلی پستن ممکنه دست به بدنت بزنن برای همین میترسم

من با چادر بودم ماشین دنبالم کرده,نمیدونم میخواست مسخره کنه یا چیبدون آرایش,حجاب کامل

اون دیگه خیلی هیز بوده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

نمیشه بی تفاوت بود بعضیا خیلی پستن ممکنه دست به بدنت بزنن برای همین میترسم

درسته 

البته من منظورم از مهم نباشه این بود که اون متلک روت تأثیر نزاره 

که متأسفانه من خودم اضظراب میگیرم هر چقدر هم تلاش می‌کنم بی اهمیت باشم نمیشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐