2777
2789

سه ساله با همیم خانواده ام راضی نمیشن بیان خواستگاری 

خانواده ام مذهبی ان ولی ایشون اهل موسیقی ان و بعضی وقتا با گروه شون میرن اجرا عروسی و کافه

البته شغل اصلی شون این نیست و تو یه شرکتی مشغول به کاره

من خوشم نمیاد بره جشن هم استرس میگیرم هم بدم میاد یه عده دختر جلوش برقصن خانواده ام هم که اصلا موافق این کار نیستن 

نگین از اول نمی دونستی و... نه از اول که باهاش بودم جشن نمی‌رفت فقط برا خودش پیانو و ارگ میزد

الان نمیتونم تحمل کنم این وضع رو رابطه رو تموم کنم کارما پس میدم؟

دوستان فقط یه جیزی از کارما شنیدیدا ، شما الان تموم نکنی بعدا با مخالفتای خانوادت و تفاوت فرهنگی که دارید مجبوری تموم کنی وقتی چیزی درست نیست و همخونی نداره تموم کن ، تو ازدواج مهمه که شما هم فرهنگ باشی با طرف ، شما ازدواجم کنی ایشون اهل بزن برقصه خانواده ی شما محدود و مذهبی ، سر جشن عروسی ، لباس پوشیدت ،رفت و امد و همه چیز به مشکل میخورید

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
دوستان فقط یه جیزی از کارما شنیدیدا ، شما الان تموم نکنی بعدا با مخالفتای خانوادت و تفاوت فرهنگی که ...

خانواده اش زیاد با خانواده ام فرق ندارن 

خودمم با افکار خودش مشکلی ندارم فقط همین که میره اجرا برام سخته

و نمیتونم بیخیال این رابطه سه ساله شم از یه طرف دوسش دارم از یه طرف هم نمیتونم بهش بگم بیخیال این کارت شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اون بخاطر تو حاظر نیس اجرا نره درحالیکه شغل اصلیش هم نیس؟

خودش که میگه نمیرم می‌زارم کنار ولی می‌دونم نمیتونه کنار بزاره هم درآمد خوبی داره اجرا هم خیلی بهش علاقه داره یه مدت که فروخت افسرده شده بود گفتم بگیر نمیتونم اینجوری ببینمت انگار این علاقه تو خونه شه نمیشه ازش جدا کرد

خودش که میگه نمیرم می‌زارم کنار ولی می‌دونم نمیتونه کنار بزاره هم درآمد خوبی داره اجرا هم خیلی بهش ع ...

آها خب این یه دوگانگی بین شما و ایشون هست به هر حال اون می‌تونه برای رسیدن به یه چیز بهتر که شما باشی یه چیز دوست داشتنی رو کنار بزاره