2777
2789
عنوان

داداشم گفت برو گمشو خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 5469 بازدید | 173 پست
کوچولو نیستبی ادب هستدختر ۱۵ساله چطوری شوهر می‌کنه پسر میشه بچه کوچولو

اون والدینی که اجازه میده فرزند ۱۵ سالش ازدواج کنه احمقه

سطح بزرگسالی و خردسالی انسان ها رو به روش احمق ها مقایسه نمیکنن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا الان بچه ها رو میبینی شب شده دختر ۱۴ ۱۵ ساله داره خیابون هارو متر میکنه یا پسر میبینی هنوز سیب ...

واقعا

هی هورمون هورمون سن سن

کی گفته به خاطر سن و هورمون باید اجازه هر کار و هر حرکتی رو داشته باشن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
والا من میگم اون سختگیری ها شرف داره به تربیت های الانتو خیابان دختر ۱۳ساله میبینی حجاب ک هیچ ندارن ...

نه می دونی یه جورایی اون سخت گیری های نسل قدیم باعث عقده تو اون نسل شد و وقتی خودشون پدر و مادر شدن اینطوری بچه ها رو ول کردن و تربیت نکردن

همه چیز تعادلش خوبه بچه های الان حاصل عقده های نسل قبل هستن

کاش سیگار میکشیدن

الان دیگه گل میکشن

واقعاهی هورمون هورمون سن سنکی گفته به خاطر سن و هورمون باید اجازه هر کار و هر حرکتی رو داشته باشن

اینطوری باشه خانوما هر ماه بخاطر قاعدگی و مسائل هورمونی هر طوری بخوان باید رفتار کنن و بقیه هم نادیده بگیرن 

اون والدینی که اجازه میده فرزند ۱۵ سالش ازدواج کنه احمقهسطح بزرگسالی و خردسالی انسان ها رو به روش اح ...

شما بهتر توهین نکنی 

چون خیلی دیدم سن کم ازدواج کردن و رسم شون هست 

خودم نمیگم کلا ما زیر ۲۵میگیم خواستگار هم نیاد کلی میگم شهرهای دیگه 

اینطوری باشه خانوما هر ماه بخاطر قاعدگی و مسائل هورمونی هر طوری بخوان باید رفتار کنن و بقیه هم نادید ...

آخه گفتی

والا

ما خانم ها که بیشتر تتحت تاثیر هورمون هیتیم پس هر جور خواستیم رفتار کنیم

دختر نوجون که بیشتر در معرض اثرات هورمونه داره تازه پریود میشه چطور فقط باید رعایت هورمون پسر رو کرد رعایت هورمون دختر که داره تازه پریود میشه و هورمون هاش بهم میریزه رو نکرد

شما بهتر توهین نکنی چون خیلی دیدم سن کم ازدواج کردن و رسم شون هست خودم نمیگم کلا ما زیر ۲۵میگیم خواس ...

چون خیلی دیدین سن کم ازدواج کردن و رسم شون هست نباید توهین کنم یا دلیل دیگری داره؟

خب اگر اینطوریه منم دزد خیلی دیدم پس توهین نکنم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

منم 14 سالم بود که خواهرم ازدواج کرد 

اوایل باهاش لج میکرد کلا زیاد دعوا داشتیم

فک میکردم دیگه خونه ش اینجا تیس 

احساس مالکیت داشتم به اینجا

خلاصه دعوا میکردم باهاش میگفت دیگه نمیام

عذاب وجدان میگرفتم باز خواهش میکردم بیاد 

به زووور میاوردمش باز دعوا میکردم:/

واقعا نمیدونم 

اما بخاطر سنشه واقعا تو دوران بلوغه 

باهاش مهربون باش

سعی کن دوستش باشی 

چون خیلی دیدین سن کم ازدواج کردن و رسم شون هست نباید توهین کنم یا دلیل دیگری داره؟خب اگر اینطوریه من ...

نه دلیل دیگه نداره

خودم هم سنم بالا بود 

اینکه داری ازدواج (هرچند موافق زیر سن ۲۰)نیستم با دزدی یکی می‌کنی واقعا عجیبی

طرف دوست داره دخترش ۱۵ بفرست خونه شوهر  یکی دیگه ۳۰

چرا باید بگی احمق

چون از نظر شما کودک همسری حق نداری به کلی آدم توهین کنی

نه دلیل دیگه ندارهخودم هم سنم بالا بود اینکه داری ازدواج (هرچند موافق زیر سن ۲۰)نیستم با دزدی یکی می ...

شما عجیبی که از کودک همسری که هم از نظر فیزیکی برای یک کودک مضره و هم از نظر روانی مضر تر(که همه‌ی روانشناس ها بدون استثنا تائیدش کردن) موافقی!!

دزدی مال شما رو ازتون میگیره و نهایتا ی اعصاب خوردگی کوچیک داره ولی مشکلات روانی کودک همسری به مراتب بیشتره...

متاسفانه دایره اطلاعات و دانشتون به شدت کوچکه...

منم 14 سالم بود که خواهرم ازدواج کرد اوایل باهاش لج میکرد کلا زیاد دعوا داشتیمفک میکردم دیگه خونه ش ...

اگه باهاش خوب رفتار کنی تاثیرش خیلی بیشتره

یعنی ناراحتی تو نشون بدی دعوا کنی اما

نمیدونم چطور بگم«/